Ελληνική Έκδοση English Version

Rosenthal

Rosenthal

Οι ρίζες της Rosenthal, της διάσημης βιομηχανίας σερβίτσιων πορσελάνης, δώρων, κρυστάλλων και μαχαιροπίρουνων βρίσκονται σε ένα μικρό χωριό της Βαυαρίας, το Selb, στη Γερμανία. Το 1879, ο Philip Rosenthal επέστρεψε στη γενέτειρά του και εγκαταστάθηκε στο Selb, τη καρδιά μιας περιοχής ευρέως γνωστής για την παραγωγή της σε πορσελάνη.

Έχοντας επίγνωση της τεράστιας δυνατότητας αγοράς, ο Philip Rosenthal σύντομα οργάνωσε το δικό του εργαστήριο για τη διακόσμηση λευκής πορσελάνης. Η επιχείρηση αναπτύχθηκε γρήγορα και από το 1887, η εταιρεία άνθισε και λειτούργησε με προστατευμένο σήμα κατατεθέν. Το 1891, παρακινημένος από τη δύσκολη απόκτηση άβαφης λευκής πορσελάνης, ο PhilipRosenthal, έκτισε τη δική του βιομηχανία πορσελάνης.

Η Rosenthal είναι ο οίκος που συνέδεσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο το όνομά του με την τέχνη. Διάσημοι καλλιτέχνες μετέτρεψαν κατά καιρούς, καθημερινά χρηστικά αντικείμενα σε έργα υψηλής αισθητικής και τέχνης συνδέοντας την πρωτοπορία με την παράδοση και την ποιότητα.

Εξαιρετικές πορσελάνες και φίνα κρύσταλλα, αφιερωμένα στην τέχνη του τραπεζιού και τη διακόσμηση του σπιτιού. Λαμπερές συνεργασίες με διάσημα ονόματα όπως ο οίκος Versace. Αυτός είναι ο κόσμος της Rosenthal!

Ο οίκος Thomas (θυγατρική εταιρεία της Rosenthal) εκφράζει τις «φρέσκιες», ανεπιτήδευτες και σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό των επίπλων και τη μόδα γενικότερα, τάσεις που καθρεπτίζονται και σε λειτουργικά αντικείμενα για το τραπέζι μας. Η γερμανική αυτή εταιρεία, με τα προϊόντα της υμνεί τη χαρά της ζωής και τη σύγχρονη εξέλιξη, αντιπροσωπεύοντας με το καλύτερο τρόπο το κοινό της που παραμένει πάντα ανοικτό στις νέες ιδέες.

Δείτε όλα τα προϊόντα…Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013