Ελληνική Έκδοση English Version

Riedel

Riedel

Η εταιρεία Riedel Crystal ιδρύθηκε το 1756, εδώ και 250 περίπου χρόνια ή 10 γενιές. Το 1958, η Riedel παρουσίασε για πρώτη φορά το ποτήρι Burgundy Grand Cru, το μοναδικό ποτήρι στον κόσμο που βρίσκεται σε μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Από τότε η Riedel έχει σχεδιάσει πάνω από 100 ποτήρια.

Σαν βαθύς γνώστης του καλού κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών (ο George Riedel κατέκτησε τον τίτλο «Άνδρας της χρονιάς 1996» σύμφωνα με το περιοδικό Decanter), η Riedel δημιουργεί νέες φόρμες ποτηριών για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα εξαιρετικότερα και πιο σύνθετα ποτά του κόσμου σε εργαστήρια δοκιμών με κορυφαίους παραγωγούς διεθνώς, παρά πάνω στο σχεδιαστήριο ή το κομπιούτερ.

Τα περισσότερα από τα ποτήρια Riedel σε δέκα χιλιάδες διαφορετικά μεγέθη ? δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν και να τονίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ποτού που κατευθύνουν στη γευστική παλέτα.

Έτσι, το κάθε ποτήρι κατασκευάστηκε για ένα μόνο ποτό και συνεπώς για ένα μόνο σκοπό. Η συλλογή των ποτηριών Riedel απαρτίζεται από τις σειρές Sommeliers, Vinum, Ouverture, Basic, Wine and Vinum Extreme.

Δείτε όλα τα προϊόντα…Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013