Ελληνική Έκδοση English Version

GreenPan

Greenpan

Η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, η μόλυνση και η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντικά ζητήματα για τον 21° αιώνα.
Η Greenpan είναι μια διεθνής εταιρεία που νοιάζεται για αυτό και έστρεψε την προσοχή της στα περιβαλλοντικά ζητήματα και στα ζητήματα υγειάς. Η Greenpan σχεδιάζει και κατασκευάζει οικιακά προϊόντα με στόχο την υγειά των καταναλωτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ευκολία στη χρήση.

Υγειά των καταναλωτών
Τα τηγάνια Greenpan ξεχωρίζουν με την αντικολλητική κεραμική επίστρωση τους από Thermolon, η οποία δεν περιέχει PTFE και δεν απελευθερώνει τοξικά αέρια, ακόμα και πάνω από τους 260° C.

Προστασία του περιβάλλοντος
Τα προϊόντα Greenpan συσκευάζονται με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον (bleach free).
Το Thermolon κατασκευάζεται χωρίς PFOA και με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες, με αποτέλεσμα 60% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, CO2.

Ευκολία στην χρήση
Το Thermolon έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικό εργαστήρια δοκιμών σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Υγιεινής τροφίμων, που έχουν θεσπιστεί από τον US FDA (Αμερικάνικο Οργανισμό Φαγητών και Φαρμάκων) και τον Γερμανικό LFGB και αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 450°C.

Δείτε όλα τα προϊόντα…Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013