Ελληνική Έκδοση English Version

Yankee Candle

YankeeCandle

Η ιστορία της Yankee Candle ξεκινά το 1969 όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, δεκαέξι χρονών τότε και έχοντας ξεμείνει από χρήματα, έφτιαξε μόνος του ένα αρωματικό κερί σαν δώρο Χριστουγέννων για τη μητέρα του. Στη συνέχεια, γείτονες και φίλοι, ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα, άρχισαν να του δίνουν παραγγελίες για κεριά, τα οποία και πουλούσε $1.36 το ένα και τα έφτιαχνε στο γκαράζ της οικογένειας.

Σήμερα, η Yankee Candle είναι ο απόλυτος ηγέτης στην αγορά των αρωματικών κεριών παγκοσμίως, με έδρα τη Μασαχουσέτη στις ΗΠΑ.

Η Yankee Candle είναι διάσημη για τα αρώματα των κεριών της, τα οποία έχουν αυθεντικότητα, μοναδική ποικιλία και ξεχωριστή ποιότητα που στηρίζεται σε μια μακρά παράδοση ετών.

Έχει πιστούς πελάτες με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο πάθος: το πάθος για το άρωμα. Κάθε κερί αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία που σε ταξιδεύει , προσφέροντας πολυτέλεια στην καθημερινότητα.

Τα αρώματα των κεριών Yankee Candle είναι μοναδικά γιατί είναι αυθεντικά, έντονα και διαρκούν. Κατασκευάζονται από αποστάγματα φυσικών αρωμάτων και περιέχουν αιθέρια έλαια.

Δείτε όλα τα προϊόντα…Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013