Ελληνική Έκδοση English Version

Ο όμιλός μας

Παρουσίαση

Λίγα λόγια για τα καταστήματά μας

Η «Παρουσίαση» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα με δώρα, σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα, πορσελάνες και μία μεγάλη συλλογή από επιλεγμένα είδη κουζίνας, gadgets και μικρές ηλεκτρικές συσκευές.

Είναι μια αμιγώς ελληνική, οικογενειακή και υγιής εταιρεία που απασχολεί Έλληνες. Διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη που για δεκαετίες συνεχούς απασχόλησης, έχουν σαν κύριο μέλημά τους την αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας στη χώρα μας. Το γεγονός αυτό την καθιστά «φωτεινό» παράδειγμα κύρους και πρωτοπορίας στο εξωτερικό, ενώ αποτελεί case study ή παράδειγμα για την ανάπτυξη παρόμοιων αλυσίδων σε άλλες χώρες.

Σήμερα, η «Παρουσίαση» που διανύει την τέταρτη δεκαετία της, αριθμεί 44 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Έχει σταθερούς στόχους την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή και την ουσιαστική εξυπηρέτησή του με αξιοπιστία, συνέπεια και ευαισθησία.

 

Οι συλλογές μας

Αποτελούνται από επώνυμα είδη διάσημων κατασκευαστών και σχεδιαστών του εξωτερικού που έχουν εμπιστευθεί στην «Παρουσίαση» την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα. WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, Thomas, Hutschenreuther, Wedgwood, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid, Leonardo είναι μερικοί μόνο από αυτούς.

Τα προϊόντα μας φροντίζουμε να έχουν άποψη και στυλ, πρωτοτυπία και ουσιαστική χρηστικότητα• να διαθέτουν μεγάλη ποικιλία τιμών και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νέων ανθρώπων αλλά και τις τάσεις της σύγχρονης εποχής, όπως αυτές διαμορφώνονται στον τόπο μας.

 

Όλα για τον εξοπλισμό του σπιτιού με Ευκολίες στην πληρωμή

Η Παρουσίαση ήταν και θα είναι θεσμός για το ξεκίνημα της έγγαμης ζωής. Τα νέα ζευγάρια είτε συμπληρώνουν Λίστα Γάμου στην «Παρουσίαση», είτε την επιλέγουν για να εξοπλίσουν το νέο τους σπιτικό, γνωρίζουν ότι όσα αποκτήσουν από τα καταστήματά μας θα τα χαίρονται για μια ζωή, εκείνοι και τα παιδιά τους!

Ακόμη και εάν ο γάμος δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και επιλέγετε μία αισιόδοξη, εργένικη για την ώρα πορεία αλλά στο δικό σας χώρο και πάλι η Παρουσίαση μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν είναι απαραίτητοι δύο για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι και εξαιρετικά ικανοί να βοηθούν στην επιλογή όσων χρειάζονται για ένα κομψό σπιτικό… χωρίς συγκατοίκηση.

Το ίδιο συμβαίνει και με όσους αποφασίζουν να ανανεώσουν το χώρο τους, τα σερβίτσια τους ή τα εργαλεία και τα σκεύη της κουζίνας, με οποιαδήποτε ευκαιρία. Για αυτό και επιλέγουν την Παρουσίαση γνωρίζοντας ότι επενδύουν (παρά καταναλώνουν) για τον πιο πολύτιμο χώρο της ζωής τους, το σπίτι τους! Η ποιότητα, είναι κοινό μυστικό, είναι τελικά … φθηνή και συμφέρει διότι έχει διάρκεια, ισχύ και αξιοπιστία στο χρόνο!

Επιπλέον, για μεγαλύτερη ευκολία στην απόκτηση των προϊόντων μας, έως 10 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με όλες τις πιστωτικές κάρτες, είναι διαθέσιμες. Επίσης, οι αλλαγές των δώρων είναι πάντα ευπρόσδεκτες με χαμόγελο ενώ είναι σίγουρο ότι το πλήθος των συλλογών μας δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο, στην αναζήτηση της κάλυψης του πιστωτικού υπολοίπου.

 

Προγράμματα Επιβράβευσης Πελατών

Όλοι πια είμαστε εξοικειωμένοι με τα να κερδίζουμε κάτι παραπάνω με τις αγορές μας. Είναι ευχάριστο, έξυπνο και βέβαια το επιβάλλουν οι καιροί. Στην «Παρουσίαση» αυτό είναι γνωστό αφού το Club Smart Friends λειτουργεί πρωτοποριακά από το 1998, χαρίζοντας ασταμάτητα δωροεπιταγές και προνόμια στα μέλη του για 15 ολόκληρα χρόνια.

Επιπλέον, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στην Αθήνα, μπορεί κάποιος να αποκτήσει στην «Παρουσίαση» την κάρτα “Ι.Q.” με την οποία χωρίς κανένα κόστος τώρα ή στο μέλλον, κερδίζει πόντους και στη συνέχεια δωροετπιταγές. Η κάρτα “I.Q.” μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο Golden Hall και στα καταστήματα «Παρουσίαση», «Cook Shop», «Frette», «Porsche Design», «Tumi», «Delsey» και «Bric’s»του εμπορικού κέντρου.

 

Κάτι ξεχωριστό στην Παρουσίαση

Επιθυμούμε οι πελάτες των καταστημάτων «Παρουσίαση» να νοιώθουν ξεχωριστά όσο πιο συχνά γίνεται. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπαθούμε να προσθέτουμε αξία, χαρά και απόλαυση σε κάθε αγορά, έχοντας παράλληλα κατά νου πως η επιθυμία όσων μας τιμούν με την προτίμησή τους έχει για εμάς ουσιαστική προτεραιότητα.

Για παράδειγμα, μία ξεχωριστή, ιδιότυπη συσκευασία δώρου, μία συμβουλή από τον chef της Παρουσίασης, ένα μπουκάλι δροσερό νερό τις ζεστές εποχές, ένα καφές, το δωρεάν parking σε περιπτώσεις, η γρήγορη και ασφαλής μεταφορά των δώρων, ακόμα και η χαμογελαστή συνοδεία του πελάτη με τις τσάντες μέχρι το αυτοκίνητο είναι πάντα καλοδεχούμενες από τους πελάτες μας που με κάθε τρόπο δείχνουν την ικανοποίησή τους.

 

Η Παρουσίαση στο μέλλον

Μέσα στο πέρασμα του χρόνου η «Παρουσίαση» μεγαλώνει, ωριμάζει, κερδίζει και επιβεβαιώνει την αφοσίωση των καταναλωτών. Παράλληλα «αισθάνεται» έντονα την ανάγκη και την υποχρέωση να ανανεώνεται και να γίνεται όλο και καλύτερη, κυρίως να ανταποκρίνεται στην ανάγκες των καιρών που αλλάζουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνεχής αναδιάρθρωση, το «φρεσκάρισμα» και η αυτοκριτική είναι καθημερινή ανησυχία των ανθρώπων στην «Παρουσίαση». Στην εικόνα αλλά και τις λειτουργίες, στις συλλογές των προϊόντων, στην εξυπηρέτηση και τις νέες υπηρεσίες, συνεχώς αναζητούνται νέοι τρόποι ουσιαστικής ικανοποίησης του πελάτη.

Επιθυμία και στόχος μας είναι κάθε στιγμή στα καταστήματα της αλυσίδας να είναι μία ξεχωριστή, απολαυστική εμπειρία με ουσιαστικά οφέλη που θα εναρμονίζονται απόλυτα με τους καιρούς μας !

 Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013