Ελληνική Έκδοση English Version

B2B

B2B

B2B first class business giftsΓνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι για μια επιχείρηση, να επιλέξει το κατάλληλο ενθύμιο εκτίμησης, ως Δώρο για κάθε περίσταση, δημιουργήσαμε το εξειδικευμένο τμήμα Επιχειρηματικού Δώρου, BtoB.
Με αυτή μας τη δραστηριότητα, δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για Δώρα, που θα καθρεφτίζουν το  προσωπικό γούστο και το προφίλ της, είτε αυτό είναι για επιβράβευση, για προώθηση του λογοτύπου, για πρόγραμμα πιστότητας, για εορτές, για μεταφορά κάποιου μηνύματος ή απλά,  για ένα ευχαριστώ.
Εμπιστευτείτε την πολύχρονη πείρα μας αλλά και τους διάσημους οίκους του εξωτερικού, που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, των οποίων οι συλλογές καλύπτουν όλες τις βασικές κατηγορίες Δώρων και «σφραγίστε» το αντικείμενο που θα επιλέξετε με χάραξη ή εκτύπωση, για να εκφράσετε με μοναδικό τρόπο, το δικό σας μήνυμα.
Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας και τους βοηθάμε αποτελεσματικά να πραγματοποιήσουν την δική τους «ιδέα», για ένα ξεχωριστό Επιχειρηματικό Δώρο.
Φροντίζουμε προσεκτικά τα Δώρα με πρωτότυπες συσκευασίες, της απόλυτης επιλογής σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αποστολή και την έγκαιρη παράδοσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα μας

B2B

Τηλ: 210-9478128
btob@sarafidisgroup.grΕυρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013