Ελληνική Έκδοση English Version

Nachtmann

Καθημερινή πολυτέλεια, με εξαιρετικό κρύσταλλο Βαυαρίας

Με κληρονομιά που εκτείνεται πάνω από δύο αιώνες στη δημιουργία χειροποίητων ή με μηχανή κρυστάλλινων αντικειμένων και εξακολουθεί να ασχολείται με αυτό και σήμερα, αύριο και την επόμενη μέρα. Στη Nachtmann πιστεύουν ότι κάθε μέρα προσφέρει την προοπτική της χαράς και της έκπληξης. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Η κάθε συγκέντρωση φίλων μπορεί να γίνει μια ευκαιρία. Οι πιό απλοικές συναθροίσεις μπορούν να γίνουν γιορτή.

Με τα λαμπερά κρύσταλλα, η Nachtmann εμπνέει τους ανθρώπους να μοιράζονται αυτές τις πολύτιμες στιγμές φέρνοντας λίγη πολυτέλεια και λάμψη στην καθημερινή ζωή. Τα κρυστάλλινα δώρα με τις εξαιρετικά προσιτές τιμές, τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά κρύσταλλα, οι πιατέλλες , τα μπωλ και τα αξεσουάρ τραπεζιού ζητούνται από τους  καταναλωτές με αίσθηση του στύλ σε όλο τον κόσμο.

Λάμπει από το 1834

Από την ίδρυση της εταιρείας από τον Michael Nachtmann το 1834, η εταιρεία χτίζει σταθερά την φήμη της σαν ειδική στο κρύσταλλο. Το 2004 καθιερώθηκε σαν η lifestyle μάρκα της Riedel, μιας οικογενειακής εταιρείας με μια περήφανη κληρονομιά 200 χρόνων.

Το 2014 η Nachtmann γιόρτασε τα 180α γεννέθλιά της. Στη Nachtmann το παρελθόν σχηματίζει το παρόν και το παρόν το μέλλον. Απο την προηγούμενη γενιά ως την επόμενη, σέβονται τη δεξιοτεχνία και απολαμβάνουν τη δημιουργικότητα. Από τα κλασσικά σχέδια ώς τις έντονες γραμμές, από τις γιορτινές μέρες ως την καθημερινότητα, η εταιρεία Nachtmann παρέχει 180 χρόνια κρυστάλλινων ειδών  που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

Η καλύτερη «Made in Germany»

Σεβόμενοι το παρελθόν, ενεργά σχηματίζουν το μέλλον. Με την κληρονομιά του ειδικού που εκτείνεται 180 χρόνια πίσω, πρωτοπορούν στην περιβαλλοντική τεχνολογία σε ένα από τα πιο μοντέρνα εργοστάσια της Ευρώπης. Με την καλύτερη Γερμανική παράδοση, συνδυάζουν την δεξιοτεχνία με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, τη νέα τεχνολογία και το πάθος για τελειότητα.

Αντανακλώντας τη βαθεία δέσμευση για υποστηρικτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες, έχουν ανανεώσει την πιστοποίηση DIN ISO 14001 το 2010.

Αυτό αναγνωρίζει την εισαγωγή της εταιρείας στις κορυφαίες πρακτικές περιβαλλοντικής διαχείρησης από το 2001.

Δείτε όλα τα προϊόντα…Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013