Μενού
Καλάθι

Ένα δώρο με αξία!

Φίλτρα

Brand: Ranoldi
Ranoldi Κηροπήγιο 18X8εκ σειρά Tech..
36,00€ Χωρίς ΦΠΑ:36,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 27 cm blue σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται..
38,00€ Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 39 cm grey σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται πλύσ..
37,00€ Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 39 cm white σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται πλύ..
37,00€ Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 28Χ15 cm blue σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται π..
49,90€ Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Brand: Nachtmann
Nachtmann Βάζο κρυστάλλινο 20εκ σειρά Bossa Nova Η κομψή σειρά βάζων Bossa Nova της εταιρίας Nachtmann, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κρύσταλλο , εντυπωσιάζει  με τις ανάγλυφες γραμμές της και …το μουσικό της όνομα που εξάπτει τη φαντασία. Προσφέρετε ένα βάζο ως δώρο σε κάποιον αγαπημέ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Nachtmann
Nachtmann Βάζο 13,5 εκ., σετ 2 τεμ. σειρά Spring Lime Μικρά και παιχνιδιάρικα τα βάζα της σειράς Spring. Μπορούν να τοποθετηθούν όπου και όπως εσείς επιθυμείτε, μιας που δε καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Το μικρό δεν είναι πάντα και το λιγότερο εντυπωσιακό. Συχνά συμβαίνει το αντίθετο. Χαρακτηριστικ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Brand: Nachtmann
Nachtmann Βάζο κρυστάλλινο 28εκ σειρά Bossa Nova Η κομψή σειρά βάζων Bossa Nova της εταιρίας Nachtmann, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κρύσταλλο , εντυπωσιάζει  με τις ανάγλυφες γραμμές της και …το μουσικό της όνομα που εξάπτει τη φαντασία. Προσφέρετε ένα βάζο ως δώρο σε κάποιον αγαπημέ..
75,00€ Χωρίς ΦΠΑ:75,00€
Brand: Nachtmann
Nachtmann Βάζο 13,5 εκ., σετ 2 τεμ. σειρά Spring Rose Μικρά και παιχνιδιάρικα τα βάζα της σειράς Spring. Μπορούν να τοποθετηθούν όπου και όπως εσείς επιθυμείτε, μιας που δε καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Το μικρό δεν είναι πάντα και το λιγότερο εντυπωσιακό. Συχνά συμβαίνει το αντίθετο. Χαρακτηριστικ..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Brand: Nachtmann
Nachtmann Βάζο στενό κρυστάλλινο 28εκ. σειρά Bossa Nova Η κομψή σειρά βάζων Bossa Nova της εταιρίας Nachtmann, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κρύσταλλο , εντυπωσιάζει  με τις ανάγλυφες γραμμές της και …το μουσικό της όνομα που εξάπτει τη φαντασία. Προσφέρετε ένα βάζο ως δώρο σε κάποιον ..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Brand: Nachtmann
Nachtmann Βάζο κρυστάλλινο 16εκ. σειρά Bosso Nova Η κομψή σειρά βάζων Bossa Nova της εταιρίας Nachtmann, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κρύσταλλο , εντυπωσιάζει  με τις ανάγλυφες γραμμές της και …το μουσικό της όνομα που εξάπτει τη φαντασία. Προσφέρετε ένα βάζο ως δώρο σε κάποιον αγαπημ..
15,00€ Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 13 εκ. σειρά Fast Κίνηση, ταχύτητα, δυναμισμός είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σειρά Fast της εταιρίας Rosenthal. Αν σας θυμίζει τον διάσημο «Δρομέα» δεν έχετε άδικο…. Έχει κάτι από τη φόρα και την  εκρηκτικότητά του! Και βέβαια προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χώρου σας..
55,00€ Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 30 εκ. λευκό σειρά Phases Για να κατανοήσουμε το έργο του Dror Benshetrit, πρέπει να κατανοήσουμε τη λογική και τις διαδικασίες σκέψης που αφορούν  στο στυλ του. Κυρίως εστιάζει  σε καινοτομίες που αναδύονται μέσω νέων χρήσεων υλικών, τεχνολογίας και μορφών, αλλά και την ..
195,00€ Χωρίς ΦΠΑ:195,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10εκ. λευκό matt σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα ,ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσε..
33,00€ Χωρίς ΦΠΑ:33,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 cm λευκό ματ σειρά Phi City Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου αρχιτέκτονα και designer  Cairn Young,  το motto του καλλιτέχνη είναι ό,τι ταιριάζει ιδανικότερα επί του προκειμένου: Sculptural Explorations in Design! Ο τρισδιάστατος, ανάγλυφος  χαρακτήρας και η αί..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 370 (25 Σελ.)