Journal Blog

Eurobank €πιστροφή 20% αποκλειστικά στις ηλεκτρικές οικιακές μικροσυσκευές WMF

Eurobank €πιστροφή 20% αποκλειστικά στις ηλεκτρικές οικιακές μικροσυσκευές WMF

mperrou 22/03/2019 0
Eurobank €πιστροφή 20% αποκλειστικά στις ηλεκτρικές οικιακές μικροσυσκευές WMFΌροι Προωθητικής ενέργειας  Κερδίστε 20% €πιστροφή στα καταστήματα Παρουσίαση αποκλειστικά με την αγορά ηλεκτρικών οικιακών μικροσυσκευών WMF, με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, από 22/3 έως και 6/4. Ισχύει και για τις online αγορές από το www.parousiasi.gr. Κατά την online αγορά θα κερδίζετε 1% €πιστροφή που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των καταστημάτων Παρουσίαση μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 20% της προσφοράς θα πιστωθεί σε...
Διαβάστε Περισσότερα
Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων Παρουσίαση

Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων Παρουσίαση

mperrou 27/11/2018 0
Η «Παρουσίαση» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα με πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα, δώρα, είδη κουζίνας και έπιπλα. Σήμερα η «Παρουσίαση» αριθμεί 44 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι συλλογές των προϊόντων της αποτελούνται από επώνυμες προτάσεις διάσημων οίκων και σχεδιαστών του εξωτερικού που έχουν εμπιστευθεί στην «Παρουσίαση» την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα. WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, Thomas, Nachtmann, Yankee Candle, Joseph Joseph, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid, Leonardo είναι μερικοί μόνο από αυτούς. Επιθυμία και στόχος της «Παρουσίασης»...
Διαβάστε Περισσότερα
30… ασήμαντες πληροφορίες για τον Gianni Versace

30… ασήμαντες πληροφορίες για τον Gianni Versace

mperrou 16/10/2018 0
30… "ασήμαντες" πληροφορίες για τον Gianni Versace 1. Giovanni Maria Versace γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1946 στο Reggio Calabria, στην Ιταλία, όπου και μεγάλωσε με τον μεγαλύτερο αδελφό Santo και τη μικρότερη αδελφή του Donatella, μαζί με τον πατέρα τους και τη μητέρα τους  Francesca η οποία ήταν μοδίστρα. 2. Μια μεγαλύτερη αδερφή τους  πέθανε στην ηλικία των 12 ετών λόγω λανθασμένης θεραπείας για λοίμωξη από τέτανο.  3. Ήταν έντονα επηρεασμένος από την αρχαία ελληνική ιστορία, η οποία κυριαρχεί στο ιστορικό τοπίο της γενέτειράς του.  4. Παρακολούθησε το Liceo Classico Tommaso Campanella,...
Διαβάστε Περισσότερα
ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα μήλου με ταχίνι

ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα μήλου με ταχίνι

mperrou 15/10/2018 0
ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα μήλου με ταχίνι  Είναι με διαφορά η πιο ωραία τάρτα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση που θα έχετε φτιάξει ποτέ! Το ταχίνι όπως και το μήλο είναι δώρα για τον οργανισμό χάρη στη νοστιμιά και την υψηλή διατροφική τους αξία! Χρόνος προετοιμασίας:45 λεπτά  Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά  Υλικά Για την τάρτα: - 1 και ¼ αλεύρι για όλες τις χρήσεις - ½ κουταλάκι αλάτι - 8 κουταλιές βούτυρο - ¼ κούπας παγωμένο νερό Για τη γέμιση από ταχίνι: - 4 κρόκους - ½ κούπα ζάχαρη - 2 κουταλιές ταχίνι - 1 κουταλιά βανίλια ή 1 φακελάκι - 3 κουταλιές αραβοσιτάλευρο - 2 κούπες γάλα - ½ κουταλιά αλάτι -...
Διαβάστε Περισσότερα
It's Now or Never! | Rosenthal meets Versace

It's Now or Never! | Rosenthal meets Versace

mperrou 10/10/2018 0
It' s now or Never!  Rosenthal & Versace:  δύο θρυλικά ονόματα, συνώνυμα της πολυτέλειας, της εξαιρετικής ποιότητας και του στυλ. Εμπνευσμένοι δημιουργοί με τους δικούς τους τρόπους, η Rosenthal, μοναδική στο να συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και την τέχνη από το 1879, ο οίκος  Versace για το παγκόσμια αναγνωρίσιμο μαξιμαλιστικό στυλ του, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 1993. Ο Gianni Versace πίστευε ότι το στυλ που δημιούργησε «είναι ένα συγκεκριμένο lifestyle και πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση για όσους επιλέγουν να το υιοθετήσουν».Τα μεγαλοφυή σχέδια  του Gianni έχουν πλέον ...
Διαβάστε Περισσότερα
Ο μύθος Versace

Ο μύθος Versace

mperrou 28/09/2018 0
   Rosenthal & Versace:  δύο θρυλικά ονόματα, συνώνυμα της πολυτέλειας, της εξαιρετικής ποιότητας και του στυλ. Εμπνευσμένοι δημιουργοί με τους δικούς τους τρόπους, η Rosenthal, μοναδική στο να συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και την τέχνη από το 1879, ο οίκος  Versace για το παγκόσμια αναγνωρίσιμο μαξιμαλιστικό στυλ του, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 1993.Ο Gianni Versace πίστευε ότι το στυλ που δημιούργησε «είναι ένα συγκεκριμένο lifestyle και πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση για όσους επιλέγουν να το υιοθετήσουν».Τα μεγαλοφυή σχέδια  του Gianni έχουν πλέον φτάσει στο μέλλον υ...
Διαβάστε Περισσότερα
ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα με φέτα και νοτοματίνια

ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα με φέτα και νοτοματίνια

mperrou 10/08/2018 0
Φέτα και ντομάτα, θα είναι πάντα ένας ακαταμάχητος γαστρονομικός συνδυασμός!  Συνταγή:  Τάρτα με φέτα και νοτοματίνια Μερίδες: 6-8 κομμάτια Χρόνος προετοιμασίας: 45΄ Χρόνος ψησίματος: 45΄ Υλικά- 1 φύλλο έτοιμη ζύμη για τάρτα ή ζύμη κουρού - 1½ φλιτζ. τσαγιού φέτα (χοντροτριμμένη) - 8-10 ντοματίνια (κομμένα) - 2 πιπεριές (πράσινη και κόκκινη) - 1 μέτριο κρεμμύδι (τριμμένο) - ελαιόλαδο - 2 αβγά - 1½ φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος - αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση  Πλένετε και καθαρίζετε τις πιπεριές, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και τις κόβετε σε κυβάκιαΖεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάν...
Διαβάστε Περισσότερα
OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος

OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος

mperrou 14/05/2018 0
Κατέφθασε! Μοναδικό & καινοτόμο! OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος Τι είναι η ανάμειξη σε συνθήκες κενού αέρος; Αυτή η πολύ πρόσφατη τεχνολογία δημιουργεί συνθήκες κενού αέρος μέσα στο δοχείο ανάμειξης, ώστε όλα τα ροφήματα που παρασκευάζονται να διατηρούν τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών. Η μικρότερη έκθεση των υλικών στον αέρα μειώνει την οξείδωση και τις φυσαλίδες, ώστε να απολαύσετε την πιο θρεπτική αλλά και smooth εμπειρία!  Δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα με συντομία τη διαδικασία αφαίρεσης αέρα και ανάμειξης… 1. Συστατικά Κόβουμε τα υλικά (φρούτα & λαχανικά) σε...
Διαβάστε Περισσότερα
Ζεστό ρευστό Κέϊκ Σοκολάτας by Stelios Parliaros

Ζεστό ρευστό Κέϊκ Σοκολάτας by Stelios Parliaros

kosser 27/04/2015 13
Υλικά 125 γρ. βούτυρο125 γρ. κουβερτούρα 64% κακάο3 κρόκοι αυγού (60 γρ.)3 ασπράδια αυγού (90 γρ.)70 γρ. ζάχαρη20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εκτέλεση Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Τη λιώνουμε μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Αφήνουμε για λίγη ώρα να πέσει η θερμοκρασία, προσθέτουμε τους κρόκους ελαφρώς χτυπημένους και στη συνέχεια το αλεύρι. Χτυπάμε στο μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα, τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε μαλακή μαρέγκα και την ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζ. Βουτυρώνουμε και ζαχαρώνουμε φόρμες του σουφλέ ή της κ...
Διαβάστε Περισσότερα
Τάρτα με σοκολάτα γάλακτος και μπανάνα by Stelios Parliaros

Τάρτα με σοκολάτα γάλακτος και μπανάνα by Stelios Parliaros

kosser 15/09/2014 20
Υλικά για την Τάρτα:55 γρ. βούτυρο65 γρ. ζάχαρη άχνη2 ασπράδια αυγού (60 γρ.)65 γρ. αλεύρι κοσκινισμένοΥλικά για τη γέμιση:200 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά30 γρ. μέλι ή ιμβερτοζάχαρο300 γρ. σοκολάτα γάλακτος 40% κακάο200 γρ. μπανάνες Εκτέλεση:ΤάρταΑφήνουμε τα ασπράδια των αυγών και το βούτυρο τουλάχιστον για 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύουμε το βούτυρο ώστε να πετύχουμε μία πολύ μαλακή υφή κι αν χρειαστεί το μαλακώνουμε πάνω σε λίγο ζεστό νερό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη μέσα στο βούτυρο ανακατεύοντας. Προσθέτουμε τα ασπράδια (όχι σε μαρέγκα) και στο τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε έως...
Διαβάστε Περισσότερα