Journal Blog

Φρουτοσαλάτα «Όλο Καλοκαίρι»

Φρουτοσαλάτα «Όλο Καλοκαίρι»

mperrou 26/06/2019 0
Φρουτοσαλάτα «Όλο Καλοκαίρι»  Υλικά • 2 αχλάδια, πλυμένα και καθαρισμένα• 2 μπανάνες• χυμός από ½ λεμόνι• 2 φλιτζ. κεράσια• 2 ακτινίδια, καθαρισμένα• 2 λευκόσαρκα ροδάκινα• 4 ροδέλες ανανά κομπόστα• ½ φλιτζ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού• 3 – 4 κουτ. σούπας λευκά αμύγδαλα Διαδικασία Είναι τόσο απλό! Πλένουμε πολύ καλά τα φρούτα, αφαιρούμε κοτσάνια, φλούδες και κουκούτσια, τεμαχίζουμε σε κύβους. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά! Tips • Αντικαταστήστε το χυμό πορτοκαλιού με χυμό ανανά και προσθέστε λίγο γάλα καρύδας για super exotic διάθεση  (επίσης ελάχι...
Διαβάστε Περισσότερα
Απολαυστικά δροσερά κοκτέιλ από δύο διαφορετικές… οπτικές!

Απολαυστικά δροσερά κοκτέιλ από δύο διαφορετικές… οπτικές!

mperrou 21/06/2019 0
Απολαυστικά δροσερά κοκτέιλ από δύο διαφορετικές… οπτικές!   Κλασσική απλότητα vs Ψαγμένες fusion ιδέες.  Ο Φίλιππος και η Μυρτώ μας συστήνουν τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά κοκτέιλ κι εμείς κρατάμε σημειώσεις!  Gin Tonic – Κλασική απλότητα και λονδρέζικη φινέτσα!  Σερβίρετε σε: Sculpture, Jules, Pure 1. Παγώστε το gin: Αν χρησιμοποιήσετε ζεστό gin θα έχετε ένα «επίπεδο» ποτό, χωρίς την ευκρίνεια που αξίζει στο συγκεκριμένο cocktail.2. Χρησιμοποιήστε lime: Σίγουρα τα λεμόνια είναι νόστιμα, αλλά αν αναζητάτε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό και το ξινό, τότε το lime είναι αυτό που ψάχνετε....
Διαβάστε Περισσότερα
Tips για τον ωραιότερο μουσακά! Παραδοσιακή VS light εκδοχή

Tips για τον ωραιότερο μουσακά! Παραδοσιακή VS light εκδοχή

mperrou 04/06/2019 0
Tips για τον ωραιότερο μουσακά! Παραδοσιακή VS light εκδοχή Διαφορετικές εκτελέσεις, η ίδια αγάπη για τον μουσακά! Η Καίτη βάζει τη σοφία της μητέρας και ο Παύλος φέρνει τη νέα γκουρμέ τάση σε ένα από τα πιο παραδοσιακά ελληνικά πιάτα! Η Καίτη δε διστάζει να βάλει κιμά με πλούσια λιπαρά αλλά και μυρωδάτο βούτυρο αγελάδος, ενώ ο Παύλος, μετρημένος και light, δίνει νότες νοστιμιάς με μια λεπτή στρώση μπεσαμέλ, αφαιρεί τις πατάτες και βάζει γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, εγκαταλείποντας το τηγάνισμα της μελιτζάνας.  Βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη μαγειρικής, εδώ...
Διαβάστε Περισσότερα
H KitchenAid αποκαλύπτει την εκπληκτική σειρά Queen of Hearts για τον εορτασμό των 100 χρόνων της!

H KitchenAid αποκαλύπτει την εκπληκτική σειρά Queen of Hearts για τον εορτασμό των 100 χρόνων της!

mperrou 14/01/2019 0
H KitchenAid αποκαλύπτει την εκπληκτική σειρά Queen of Hearts για τον εορτασμό των 100 χρόνων της!  Τα εκατοστά γεννέθλια της KitchenAid είναι κάτι περισσοτερο από μία απλή γιορτή μιας iconic brand (αναγνωρίσιμης μάρκας). Είναι ένα ευχαριστώ σε όλους τους δημιουργούς που ενέπνευσαν την μάρκα από το 1919. Τους προηγούμενους έξι μήνες, η KitchenAid τίμησε το παρελθόν. Τώρα με το λανσάρισμα της Συλλεκτικής Έκδοσης για τα 100 Χρόνια, η KitchenAid κοιτάζει το μέλλον γιορτάζοντας την καινοτομία, την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητα που θα εμπνεύσει τον επόμενο αιώνα κατασκευής.   Με το πέρασμα τ...
Διαβάστε Περισσότερα
Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων Παρουσίαση

Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων Παρουσίαση

mperrou 27/11/2018 0
Η «Παρουσίαση» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα με πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα, δώρα, είδη κουζίνας και έπιπλα. Σήμερα η «Παρουσίαση» αριθμεί 44 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι συλλογές των προϊόντων της αποτελούνται από επώνυμες προτάσεις διάσημων οίκων και σχεδιαστών του εξωτερικού που έχουν εμπιστευθεί στην «Παρουσίαση» την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα. WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, Thomas, Nachtmann, Yankee Candle, Joseph Joseph, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid, Leonardo είναι μερικοί μόνο από αυτούς. Επιθυμία και στόχος της «Παρουσίασης»...
Διαβάστε Περισσότερα
ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα με φέτα και νοτοματίνια

ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα με φέτα και νοτοματίνια

mperrou 15/10/2018 0
Φέτα και ντομάτα, θα είναι πάντα ένας ακαταμάχητος γαστρονομικός συνδυασμός!  Συνταγή:  Τάρτα με φέτα και νοτοματίνια Μερίδες: 6-8 κομμάτια Χρόνος προετοιμασίας: 45΄ Χρόνος ψησίματος: 45΄ Υλικά- 1 φύλλο έτοιμη ζύμη για τάρτα ή ζύμη κουρού - 1½ φλιτζ. τσαγιού φέτα (χοντροτριμμένη) - 8-10 ντοματίνια (κομμένα) - 2 πιπεριές (πράσινη και κόκκινη) - 1 μέτριο κρεμμύδι (τριμμένο) - ελαιόλαδο - 2 αβγά - 1½ φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος - αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση  Πλένετε και καθαρίζετε τις πιπεριές, τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και τις κόβετε σε κυβάκιαΖεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάν...
Διαβάστε Περισσότερα
ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα μήλου με ταχίνι

ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα μήλου με ταχίνι

mperrou 15/10/2018 0
ΓΕΥΣΕΙΣ | Τάρτα μήλου με ταχίνι  Είναι με διαφορά η πιο ωραία τάρτα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση που θα έχετε φτιάξει ποτέ! Το ταχίνι όπως και το μήλο είναι δώρα για τον οργανισμό χάρη στη νοστιμιά και την υψηλή διατροφική τους αξία! Χρόνος προετοιμασίας:45 λεπτά  Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά  Υλικά Για την τάρτα: - 1 και ¼ αλεύρι για όλες τις χρήσεις - ½ κουταλάκι αλάτι - 8 κουταλιές βούτυρο - ¼ κούπας παγωμένο νερό Για τη γέμιση από ταχίνι: - 4 κρόκους - ½ κούπα ζάχαρη - 2 κουταλιές ταχίνι - 1 κουταλιά βανίλια ή 1 φακελάκι - 3 κουταλιές αραβοσιτάλευρο - 2 κούπες γάλα - ½ κουταλιά αλάτι -...
Διαβάστε Περισσότερα
It's Now or Never! | Rosenthal meets Versace

It's Now or Never! | Rosenthal meets Versace

mperrou 10/10/2018 0
It' s now or Never!  Rosenthal & Versace:  δύο θρυλικά ονόματα, συνώνυμα της πολυτέλειας, της εξαιρετικής ποιότητας και του στυλ. Εμπνευσμένοι δημιουργοί με τους δικούς τους τρόπους, η Rosenthal, μοναδική στο να συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και την τέχνη από το 1879, ο οίκος  Versace για το παγκόσμια αναγνωρίσιμο μαξιμαλιστικό στυλ του, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 1993. Ο Gianni Versace πίστευε ότι το στυλ που δημιούργησε «είναι ένα συγκεκριμένο lifestyle και πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση για όσους επιλέγουν να το υιοθετήσουν».Τα μεγαλοφυή σχέδια  του Gianni έχουν πλέον ...
Διαβάστε Περισσότερα
Ο μύθος Versace

Ο μύθος Versace

mperrou 28/09/2018 0
   Rosenthal & Versace:  δύο θρυλικά ονόματα, συνώνυμα της πολυτέλειας, της εξαιρετικής ποιότητας και του στυλ. Εμπνευσμένοι δημιουργοί με τους δικούς τους τρόπους, η Rosenthal, μοναδική στο να συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία και την τέχνη από το 1879, ο οίκος  Versace για το παγκόσμια αναγνωρίσιμο μαξιμαλιστικό στυλ του, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 1993.Ο Gianni Versace πίστευε ότι το στυλ που δημιούργησε «είναι ένα συγκεκριμένο lifestyle και πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση για όσους επιλέγουν να το υιοθετήσουν».Τα μεγαλοφυή σχέδια  του Gianni έχουν πλέον φτάσει στο μέλλον υ...
Διαβάστε Περισσότερα
OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος

OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος

mperrou 14/05/2018 0
Κατέφθασε! Μοναδικό & καινοτόμο! OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος Τι είναι η ανάμειξη σε συνθήκες κενού αέρος; Αυτή η πολύ πρόσφατη τεχνολογία δημιουργεί συνθήκες κενού αέρος μέσα στο δοχείο ανάμειξης, ώστε όλα τα ροφήματα που παρασκευάζονται να διατηρούν τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών. Η μικρότερη έκθεση των υλικών στον αέρα μειώνει την οξείδωση και τις φυσαλίδες, ώστε να απολαύσετε την πιο θρεπτική αλλά και smooth εμπειρία!  Δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα με συντομία τη διαδικασία αφαίρεσης αέρα και ανάμειξης… 1. Συστατικά Κόβουμε τα υλικά (φρούτα & λαχανικά) σε...
Διαβάστε Περισσότερα