OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος

Posted by mperrou 14/05/2018 0 Comment(s)

Κατέφθασε! Μοναδικό & καινοτόμο!

OZEN | Το πρώτο μπλέντερ που αναμιγνύει σε κενό αέρος


Τι είναι η ανάμειξη σε συνθήκες κενού αέρος;
Αυτή η πολύ πρόσφατη τεχνολογία δημιουργεί συνθήκες κενού αέρος μέσα στο δοχείο ανάμειξης, ώστε όλα τα ροφήματα που παρασκευάζονται να διατηρούν τη φρεσκάδα των φρούτων και λαχανικών.
Η μικρότερη έκθεση των υλικών στον αέρα μειώνει την οξείδωση και τις φυσαλίδες, ώστε να απολαύσετε την πιο θρεπτική αλλά και smooth εμπειρία!
 Δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα με συντομία τη διαδικασία αφαίρεσης αέρα και ανάμειξης…


1. Συστατικά
Κόβουμε τα υλικά (φρούτα & λαχανικά) σε μικρότερη μέρη πριν τα τοποθετήσουμε στο δοχείο
 


 
2. Αφαίρεση Αέρα
Όταν το σύστημα κενού αέρα ενεργοποιηθεί, ο αέρας εξάγεται από το δοχείο και δημιουργείται κενό.
Κατά τη διάρκεια εξαγωγής του αέρα, ο όγκος των υλικών θα αυξηθεί λόγω της διαφοράς στην πίεση.
 


 
3. Ανάμειξη
Όταν η ανάμειξη πραγματοποιείται, ο ελάχιστος αέρας που έχει απομείνει στο δοχείο, αποτρέπει την καταστροφή των θρεπτικών συστατικών του μείγματος. Επιπλέον, τα υλικά θα είναι πιο πυκνά λόγω της διαφοράς στην πίεση και στον όγκο.
 

 


4. Αποδέσμευση αέρα
Αφού φτιάξετε το ρόφημα, η αφαίρεση του κενού θα μειώσει τον όγκο των υλικών λόγω της διαφοράς στην πίεση. Το ρόφημα με το OZEN δεν έχει αέρα και το απολαμβάνετε χωρίς να χαθεί η γεύση και το χρώμα των υλικών.


 
 
5. Αποθήκευση
Τοποθετήστε τα υλικά και το ρόφημα σε δοχείο και φυλάξτε τα  σε κατάσταση κενού αέρος.  Δεν θα προκληθεί οξείδωση, εφόσον δεν υπάρχει επαφή με τον αέρα.
 
 


 
6. Καλή σας απόλαυση!
 
 
Βρείτε τις Οδηγίες Χρήσης, εδώ.