Λαμπερά χρηστικό Design

Όλα ξεκίνησαν από μία βάση κοπής... 

Τα δίδυμα αδέλφια, ο Antony και ο Richard Joseph, μεγάλωσαν σε μια οικογένεια με μακρά ιστορία στο σχεδιασμό και τις κατασκευές. Αφού και οι δύο σπούδασαν Product Designers και ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους, ίδρυσαν την εταιρεία Joseph Joseph το 2003. 

Μερικά από τα πρώτα προϊόντα που δημιούργησαν μαζί ήταν μια σειρά από σύγχρονες γυάλινες βάσεις κοπής  που ήταν επίσης εξαιρετικά λειτουργικές. Αυτός ο επιτυχημένος συνδυασμός κομψής φόρμας και χρήσιμης λειτουργίας τους ενθουσίασε και σύντομα άρχισαν να σχεδιάζουν  καινοτόμα προϊόντα για πολλά σημεία  του σπιτιού. 

Η ικανότητά τους να συνδυάζουν τον καινοτόμο σχεδιασμό, το σύγχρονο styling και τη διακριτική χρήση του χρώματος είναι μοναδική και τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν μερικά πραγματικά iconic προϊόντα.

Nest™ 8 Bowl Set

Nest™ 8 Bowl Set

 

 

Από το 2003, η Joseph Joseph παρουσίασε πάνω από 1000 προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις και βραβεία. Αυτό περιλαμβάνει 14 υψηλού κύρους βραβεία σχεδιασμού Reddot και δύο Queen's Awards για επιχειρήσεις, που τους απονεμήθηκαν  από την HRH The Princess Royal.

Τα κεντρικά γραφεία στο κεντρικό Λονδίνο στεγάζουν ένα υπερσύγχρονο στούντιο σχεδιασμού με μια εξειδικευμένη ομάδα εσωτερικού που επιβλέπει τη δημιουργία των προϊόντων. Μερικά από τα πιο iconic προϊόντα τους περιλαμβάνουν το Chop2Pot ™, την πρώτη αναδιπλούμενη βάση κοπής στον κόσμο, το Nest ™ 9, ένα έξυπνο σετ προετοιμασίας φαγητού που εξοικονομεί χώρο και το Index ™, ένα σετ βάσεων σε μια θήκη αποθήκευσης, σχεδιασμένη για την υγιεινή των διαφορετικών τροφών (π.χ. κοτόπουλο ξεχωριστά από λαχανικά) ατά την προετοιμασία φαγητού.

Είτε πρόκειται για την κουζίνα, το μπάνιο ή κάποιο βοηθητικό δωμάτιο, οι Joseph Joseph εφαρμόζουν την ίδια εφευρετική σκέψη σε ό, τι κάνουν. Η αποστολή τους είναι να δημιουργούν επιθυμητά προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή και παραμένουν πιστά στη φιλοσοφία τους για τη δημιουργία Brilliently Useful Design.