Μενού
Καλάθι

Αυγοθήκες & Σερβίρισμα

Όσα παιδάκια δεν τρώνε αβγό, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν! Κι όσα ήδη αγαπούν το αβγό, τώρα θα το λατρέψουν! Διαλέξτε χαρούμενες, παιχνιδιάρικες αβγοθήκες και τα μικρά σας θα ξετρελαθούν! Μόνο στα παιδικά είδη της Παρουσίασης!

Φίλτρα

  • Τιμή
  • Διαθεσιμότητα
  • Brand
  • Υποκατηγορία
  • Χρώμα
  • Σετ
  • Υλικό
  • Φύλο
Brand: Alessi
Alessi Θήκη αυγού και κουτάλι ροζ 11,5x9x8εκ σειρά Cico..
21,00€ Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη με αλατοπιπεριέρα σειρά Minions Η ταινία Minions είναι από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Ο Stuart, ο Bob και ο Kevin έχουν κερδίσει την αγάπη μικρών & μεγάλων και είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα παιδικό δωμάτιο χωρίς αυτούς τους αστείους χαρ..
32,50€ Χωρίς ΦΠΑ:32,50€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη με κουτάλι σειρά Mickey Mouse Disney Περιμένει, έτοιμος για ένα χαρούμενο πρωινό ξεκίνημα, με ένα κουτάλι και άφθονο χώρο για τα τσόφλια του αυγού. Η αγαπημένη αυγοθήκη με κουτάλι σειρά Mickey Mouse Disney από συνθετικό υλικό υψηλής ποιότητας και το κουτάλι από CromarganR έχουν κλέψε..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη με κουτάλι σειρά Minnie Mouse Disney Περιμένει, έτοιμος για ένα χαρούμενο πρωινό ξεκίνημα, με ένα κουτάλι, ένα μικρό σφυρί και ένα μεγάλο καπέλο με άφθονο χώρο για τα τσόφλια του αυγού. Η αγαπημένη αυγοθήκη McEgg από συνθετικό υλικό υψηλής ποιότητας και το κουτάλι από CromarganR έχου..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη με κουτάλι σειρά Minions Η ταινία Minions είναι από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Ο Stuart, ο Bob και ο Kevin έχουν κερδίσει την αγάπη μικρών & μεγάλων και είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα παιδικό δωμάτιο χωρίς αυτούς τους αστείους χαρακτήρε..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη μπλε με κουτάλι σειρά McEgg Περιμένει, έτοιμος για ένα χαρούμενο πρωινό ξεκίνημα, με ένα κουτάλι, ένα μικρό σφυρί και ένα μεγάλο καπέλο με άφθονο χώρο για τα τσόφλια του αυγού. Η αγαπημένη αυγοθήκη McEgg από συνθετικό υλικό υψηλής ποιότητας και το κουτάλι από CromarganR έχουν κλέψει ..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη πορτοκαλί με κουτάλι σειρά McEgg Περιμένει, έτοιμος για ένα χαρούμενο πρωινό ξεκίνημα, με ένα κουτάλι, ένα μικρό σφυρί και ένα μεγάλο καπέλο με άφθονο χώρο για τα τσόφλια του αυγού. Η αγαπημένη αυγοθήκη McEgg από συνθετικό υλικό υψηλής ποιότητας και το κουτάλι από CromarganR έχουν κλ..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη ροζ με κουτάλι σειρά McEgg Περιμένει, έτοιμος για ένα χαρούμενο πρωινό ξεκίνημα, με ένα κουτάλι, ένα μικρό σφυρί και ένα μεγάλο καπέλο με άφθονο χώρο για τα τσόφλια του αυγού. Η αγαπημένη αυγοθήκη McEgg από συνθετικό υλικό υψηλής ποιότητας και το κουτάλι από CromarganR έχουν κλέψει τ..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: WMF
WMF Αυγοθήκη petrol/lemon με κουτάλι σειρά McEgg Περιμένει, έτοιμος για ένα χαρούμενο πρωινό ξεκίνημα, με ένα κουτάλι, ένα μικρό σφυρί και ένα μεγάλο καπέλο με άφθονο χώρο για τα τσόφλια του αυγού. Η αγαπημένη αυγοθήκη McEgg από συνθετικό υλικό υψηλής ποιότητας και το κουτάλι από CromarganR έχουν..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)