Μενού
Καλάθι

Performance by Riedel

Φίλτρα

Brand: Riedel
Riedel Σετ 2 τεμ. ποτήρι cabernet 834 ccm σειρά Performance   Μία τεχνολογικά προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη συλλογή εξειδικευμένων ποτηριών. Η σειρά Performance είναι η πρώτη σειρά της RIEDEL που διαθέτει οπτικό εφέ στο μπολ του ποτηριού. Η λεπτομερής έρευνα του οίκου RIEDEL, με στόχο τη..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 2 τεμ. ποτήρι champagne 375 ccm, σειρά Performance Μία τεχνολογικά προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη συλλογή εξειδικευμένων ποτηριών. Η σειρά Performance είναι η πρώτη σειρά της RIEDEL που διαθέτει οπτικό εφέ στο μπολ του ποτηριού. Η λεπτομερής έρευνα του οίκου RIEDEL, με στόχο τ..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 2 τεμ. ποτήρι chardonnay 727 ccm, σειρά Performance Μία τεχνολογικά προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη συλλογή εξειδικευμένων ποτηριών. Η σειρά Performance είναι η πρώτη σειρά της RIEDEL που διαθέτει οπτικό εφέ στο μπολ του ποτηριού. Η λεπτομερής έρευνα του οίκου RIEDEL, με στόχο τη..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 2 τεμ. ποτήρι pinot noir 830 ccm σειρά Performance Μία τεχνολογικά προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη συλλογή εξειδικευμένων ποτηριών. Η σειρά Performance είναι η πρώτη σειρά της RIEDEL που διαθέτει οπτικό εφέ στο μπολ του ποτηριού. Η λεπτομερής έρευνα του οίκου RIEDEL, με στόχο τη ..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 2 τεμ. ποτήρι riesling 623 ccm, σειρά Performance Μία τεχνολογικά προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη συλλογή εξειδικευμένων ποτηριών. Η σειρά Performance είναι η πρώτη σειρά της RIEDEL που διαθέτει οπτικό εφέ στο μπολ του ποτηριού. Η λεπτομερής έρευνα του οίκου RIEDEL, με στόχο τη β..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 2 τεμ. ποτήρι syrah 631 ccm σειρά Performance Μία τεχνολογικά προηγμένη και φιλική προς τον χρήστη συλλογή εξειδικευμένων ποτηριών. Η σειρά Performance είναι η πρώτη σειρά της RIEDEL που διαθέτει οπτικό εφέ στο μπολ του ποτηριού. Η λεπτομερής έρευνα του οίκου RIEDEL, με στόχο τη βελτί..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 3 + 1 δώρο Ποτήρι Cabernet/Merlot 834ml σειρά Performance   Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για Cabernet κόκκινο κρασί με πλούσιο σώμα και υψηλά επίπεδα τανίνης Το μεγάλο σχήμα του επιτρέπει στα αρώματα να αναπτυχθούν πλήρως Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες ..
73,50€ Χωρίς ΦΠΑ:73,50€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 3 + 1 δώρο Ποτήρι Chardonnay 727ml σειρά Performance Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για λευκό κρασί με πλούσιο σώμα Το σχήμα του επιτρέπει στα αρώματα να αναπτυχθούν πλήρως Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλo για ..
73,50€ Χωρίς ΦΠΑ:73,50€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 3 + 1 δώρο Ποτήρι Pinot Noir 830ml σειρά Performance Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για φρουτώδη κρασιά με ελαφρύ σώμα Το σχήμα τουλίπας χαρίζει ένα ισορροπημένο γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύ..
73,50€ Χωρίς ΦΠΑ:73,50€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 3 + 1 δώρο Ποτήρι Riesling 623ml σειρά Performance Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για να εξισορροπεί την υπόγλυκη αίσθηση με την υψηλή οξύτητα του λευκού κρασιού  Το σχήμα του βοηθά τα φρουτώδη αρώματα να ξετυλιχθούν Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστ..
73,50€ Χωρίς ΦΠΑ:73,50€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 3 + 1 δώρο Ποτήρι Syrah/Shiraz 631ml σειρά Performance   Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για κόκκινα κρασιά με μέτριο σώμα Το σχήμα του χαρίζει ένα ισορροπημένο γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσ..
73,50€ Χωρίς ΦΠΑ:73,50€
Brand: Riedel
Riedel Σετ 3 + 1 δώρο Ποτήρι Σαμπάνιας 375ml σειρά Performance   Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για ελαφριές, φρέσκες, ξηρές σαμπάνιες.   Ιδανική επιλογή για επίσημες περιστάσεις και για δώρο Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλo για χρήση στο πλυντήριο πιάτων Ενδείκνυται για Franciacorta, Ch..
73,50€ Χωρίς ΦΠΑ:73,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)