Μενού
Καλάθι

Vinum by Riedel

Φίλτρα

Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Martini 130ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για Martini και για cocktails Ειδικά σχεδιασμένο για να αναδείξει και να τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ποτού σας Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλλ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Porto 240ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για να τονίσει τα γλυκά, φρουτώδη αρώματα του ποτού σας Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων Ενδείκνυται για Vinsanto, Noilly P..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Single Malt Whisky 200ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για ουίσκι εξαιρετικής ποιότητας Ειδικά σχεδιασμένο για να αναδείξει και να τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ποτού σας Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Κόκκινου Κρασιού 590ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για εξισορρόπηση της υψηλής τανίνης, της οξύτητας και της φρωτούδους γεύσης του διάσημου ιταλικού κρασιού Brunello di Montalcino Το σχήμα του επιτρέπει στα αρώματα του κρασιού να ξετυλίγονται Ιδανική επιλογή γι..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Κόκκινου Κρασιού 610ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για Cabernet κόκκινο κρασί με πλούσιο σώμα και υψηλά επίπεδα τανίνης Το μεγάλο του μέγεθος επιτρέπει στα αρώματα να ξεδιπλωθούν πλήρως Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Κόκκινου Κρασιού 700ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για κόκκινο κρασί Μεγάλο μέγεθος για να αναπτύσσoνται τα έντονα αρώματα του κρασιού σας Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλo για χρήση στο πλυντήρι..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Κόκκινου Κρασιού 700ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για κόκκινα κρασιά  με υψηλή οξύτητα και μέτρια τανίνη Σχήμα τουλίπας που αιχμαλωτίζει τα έντονα αρώματα του κρασιού σας Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Κονιάκ 170ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για να απολαύσετε το κονιάκ σας Ειδικά σχεδιασμένο για να αιχμαλωτίζει το άρωμα του ποτού σας και να εξισορροπεί γεύση και άρωμα Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Κονιάκ 885ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για να απολαύσετε το κονιάκ σας Το ιδιαίτερο σχήμα του αναδεικνύει το μοναδικό χαρακτήρα του ποτού Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλo για χρήση στο πλυντήρ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Λευκού Κρασιού 350ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για λευκά κρασιά Viognier και Chardonnay Ειδικά σχεδιασμένο για να τονίζει τα φρουτώδη αρώματα και να εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο γευστικό αποτέλεσμα διαρκείας Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Λευκού Κρασιού 350ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για λευκά ξηρά κρασιά με μέτριο ή ελαφρύ σώμα και υψηλή οξύτητα Aιχμαλωτίζει το άρωμα του ποτού σας και εξισορροπεί γεύση και άρωμα Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Λευκού Κρασιού 400ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό για λευκό κρασί και για ορισμένα κόκκινα (όπως Zinfandel) Ιδανικό σχήμα που επιτρέπει στα φρουτώδη αρώματα να ξετυλιχθούν πλήρως Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Λευκού Κρασιού 600ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για λευκό κρασί με πλούσιο σώμα Το ιδιαίτερο σχήμα του δίνει τη δυνατότητα στο πλούσιο μπουκέτο των αρωμάτων να ξεδιπλωθεί πλήρως Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Νερού 350ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι για όσους αναζητούν κομψότητα και πρακτικότητα Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλo για χρήση στο πλυντήριο πιάτων   Διαστάσεις Χωρητικότητα: 350ml Ύ..
18,50€ Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Brand: Riedel
Riedel Ποτήρι Νερού χαμηλό πόδι 350ml σειρά Vinum Χαρακτηριστικά Ιδανικό ποτήρι νερού, κομψό και ανθεκτικό Ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και για επίσημες περιστάσεις Ποιότητα: Κρύσταλλο Κατάλληλo για χρήση στο πλυντήριο πιάτων Διαστάσεις Χωρητικότητα: 350ml Ύψος: 14.5c..
18,50€ Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 19 (2 Σελ.)