Μενού
Καλάθι

Μπολ/ Σουπιέρες

Μπολ/ Σουπιέρες

Φίλτρα

Brand: ASA Selection
ASA Selection Μπολ 13,5εκ. σειρά Coppa Minto Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από Πορσελάνη Κατάλληλo για χρήση στο πλυντήριο πιάτων  Κατάλληλο για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων   ..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Hutschenreuther Μπωλ κομπόστας 13εκ. σειρά Baronesse Estelle Η σερβίτσιο πορσελάνης της Hutschenreuther Baronesse Estelle είναι … η «δροσερή» εκδοχή του αντίστοιχου ολόλευκου,  χάρη στο φίνο μπλε χρώμα του διάκοσμου. Παραμένει ρομαντικό, παραμένει διακριτικό ενώ η λεπτομέρειες και η ποι..
19,50€ Χωρίς ΦΠΑ:19,50€
Hutschenreuther Μπωλ κομπόστας σειρά Baronesse Weiss Η σερβίτσιο πορσελάνης της Hutschenreuther Baronesse white είναι η επιτομή του κλασσικού …στη ρομαντική εκδοχή του. Εκφράζει μ’ ένα χαριτωμένο τρόπο τη χαρά της ζωής, μέσα από έναν ανάλαφρο και ανάγλυφο διάκοσμο που επιβάλλεται με διακριτι..
19,00€ Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Hutschenreuther Σαλτσιέρα 0,35λτ. σειρά Baronesse Estelle Η σερβίτσιο πορσελάνης της Hutschenreuther Baronesse Estelle είναι … η «δροσερή» εκδοχή του αντίστοιχου ολόλευκου,  χάρη στο φίνο μπλε χρώμα του διάκοσμου. Παραμένει ρομαντικό, παραμένει διακριτικό ενώ η λεπτομέρειες και η ποικιλ..
89,00€ Χωρίς ΦΠΑ:89,00€
Hutschenreuther Σαλτσιέρα 0,35λτ. σειρά Baronesse Weiss Η σερβίτσιο πορσελάνης της Hutschenreuther Baronesse white είναι η επιτομή του κλασσικού …στη ρομαντική εκδοχή του. Εκφράζει μ’ ένα χαριτωμένο τρόπο τη χαρά της ζωής, μέσα από έναν ανάλαφρο και ανάγλυφο διάκοσμο που επιβάλλεται με ..
72,00€ Χωρίς ΦΠΑ:72,00€
Hutschenreuther Σουπιέρα 3,20λτ. σειρά Baronesse Estelle Η σερβίτσιο πορσελάνης της Hutschenreuther Baronesse Estelle είναι … η «δροσερή» εκδοχή του αντίστοιχου ολόλευκου,  χάρη στο φίνο μπλε χρώμα του διάκοσμου. Παραμένει ρομαντικό, παραμένει διακριτικό ενώ η λεπτομέρειες και η ποικιλία των..
315,00€ Χωρίς ΦΠΑ:315,00€
Hutschenreuther Σουπιέρα 3,20λτ. σειρά Baronesse Weiss Η σερβίτσιο πορσελάνης της Hutschenreuther Baronesse white είναι η επιτομή του κλασσικού …στη ρομαντική εκδοχή του. Εκφράζει μ’ ένα χαριτωμένο τρόπο τη χαρά της ζωής, μέσα από έναν ανάλαφρο και ανάγλυφο διάκοσμο που επιβάλλεται με διακρι..
255,00€ Χωρίς ΦΠΑ:255,00€
Brand: Lenox
Lenox Μπολ 20εκ. και 15εκ. σειρά Butterfly Meadow Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά της χρόν..
72,00€ Χωρίς ΦΠΑ:72,00€
Brand: Lenox
Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά της χρόνια στο Jersey των ΗΠΑ, αποτυπώνει στη συλλογή Butterf..
43,00€ Χωρίς ΦΠΑ:43,00€
Brand: Lenox
Lenox Σετ 4τεμ. Μπολ 12εκ σε κουτί σειρά Butterfly Meadow Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά ..
57,50€ Χωρίς ΦΠΑ:57,50€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 126 (9 Σελ.)