Μενού
Καλάθι

Χριστουγεννιάτικα

Ας κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο μαγικά με τις μοναδικές πορσελάνες & τα στολίδια της Παρουσίασης! Ανακαλύψτε τα εδώ και μπείτε στο mood της ωραιότερης εποχής του χρόνου!

*Σημείωση: Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι στα είδη της Χριστουγεννιάτικης συλλογής δεν γίνονται αλλαγές.

Φίλτρα

Villeroy & Boch Σετ 7 τεμ. La Boule σειρά Toy's Delight Η διάσημη La Boule φόρεσε τα γιορτινά της και έρχεται να μας μαγέψει! Χαρείτε το γιορτινό σας γεύμα στο σερβίτσιο που κρύβει και έπειτα «μετατρέψτε» την στο πιο εντυπωσιακό στολίδι! Συνδυάστε την με τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα είδη από ..
419,00€ Χωρίς ΦΠΑ:419,00€
Villeroy & Boch Πιατέλα στρογγυλή 45cm σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κο..
129,00€ Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
Villeroy & Boch Πιατέλλα στρόγγυλη βαθειά 39 εκ. Kids dancing σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Ville..
89,50€ Χωρίς ΦΠΑ:89,50€
Villeroy & Boch Πιατέλα/πιάτο φαγητού τετράγωνη 28,5x28,5cm σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villero..
38,50€ Χωρίς ΦΠΑ:38,50€
Villeroy & Boch Πιατέλλα/πιάτο φαγητού τετράγωνο 28x28 εκ. κόκκινο σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η ..
38,50€ Χωρίς ΦΠΑ:38,50€
Villeroy & Boch Πιατέλλα παραλληλόγραμμη 35Χ23Χ3,5 εκ. Santa and Kids σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας;..
65,00€ Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
Villeroy & Boch Πιατέλα στρογγυλή 35cm Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Vil..
51,50€ Χωρίς ΦΠΑ:51,50€
Villeroy & Boch Σουπιέρα 3 lt σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μας ε..
149,00€ Χωρίς ΦΠΑ:149,00€
Villeroy & Boch Σετ 8 τεμ. πιάτα σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μα..
219,00€ Χωρίς ΦΠΑ:219,00€
Villeroy & Boch Πιάτο φρούτου 24cm Anniversary Edition σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy &am..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Villeroy & Boch Μπολ μεγάλο 24 εκ. wish lists σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch ε..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Villeroy & Boch Μπολ μικρό 16cm σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μας..
23,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Villeroy & Boch Μπολ μικρό 17 εκ. wish list σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είν..
23,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Villeroy & Boch Μπολ μεγάλο 25 εκ. Santa reads wish lists σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy ..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Villeroy & Boch Μπολ μεγάλο 25 εκ. Santa brings gifts σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy &..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 29 (2 Σελ.)