Μενού
Καλάθι

Χριστουγεννιάτικα

Ας κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο μαγικά με τις μοναδικές πορσελάνες & τα στολίδια της Παρουσίασης! Ανακαλύψτε τα εδώ και μπείτε στο mood της ωραιότερης εποχής του χρόνου!

*Σημείωση: Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι στα είδη της Χριστουγεννιάτικης συλλογής δεν γίνονται αλλαγές.

Φίλτρα

Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοxείο Large σειρά Christmas Magic Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μεγάλων γυάλινων δοχείων (κεριών) της Yankee Candle χαρ..
31,90€ Χωρίς ΦΠΑ:31,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Large σειρά All is Bright Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μεγάλων γυάλινων δοχείων (κεριών) της Yankee Candle χαρίζ..
31,90€ Χωρίς ΦΠΑ:31,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Large σειρά Candied Cranberry Χάρη στο κομψό του στυλ, ταιριάζει άψογα σε όλους τους χώρους. Διαθέτει 2 φυτίλια και δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με ξεχωριστό άρωμα. Το καπάκι του δοχείου είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιείται και ως βάσ..
31,90€ Χωρίς ΦΠΑ:31,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Medium σειρά Twinkling Lights Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μεσαίων γυάλινων δ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Medium σειρά Snowy Tuberose Χάρη στο κομψό του στυλ, ταιριάζει άψογα σε όλους τους χώρους. Διαθέτει 3 φυτίλια και δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με ξεχωριστό άρωμα. Το καπάκι του δοχείου είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιείται και ως βάση για το ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Medium σειρά All is bright Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μεσαίων γυάλινων δοχε..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Medium σειρά Letters to Santa Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μεσαίων γυάλινων δ..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Medium σειρά Christmas Magic Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μεσαίων γυάλινων δοχείων (κε..
26,90€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Κερί σε Γυάλινο Δοχείο Small σειρά Christmas Magic Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Ο παραδοσιακός σχεδιασμός των μικρών γυάλινων δοχε..
12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Διάφορα Αρωματικά xώρου Clean Cotton σετ 6τεμ. σε κουτί σειρά Holiday Sparkle Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Τα Yankee Candle Διάφορα Αρωματικά xώρου Clean Cotton..
19,00€ Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Brand: Yankee Candle
Yankee Candle Τάρτες σετ 3τεμ σε κουτί σειρά Holiday Sparkle Τα χριστουγεννιάτικα αρώματα της Yankee Candle θα κάνουν το σπίτι σας να «μυρίσει» Χριστούγεννα! Επιλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και απολαύστε το! Το σετ περιλαμβάνει: 1 αρωματική τάρτα Winter Wonder 1 αρωματική τάρτα &n..
5,90€ Χωρίς ΦΠΑ:5,90€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)