Μενού
Καλάθι

Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου

Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου

Φίλτρα

Brand: Fatboy
Έχετε ξαναδεί φωτιστικό δαπέδου τόσο κομψό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα; Κατάλληλο και για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους; Με 3 ρυθμίσεις έντασης φωτισμού; Με εναλλαγές στο χρώμα του φωτός για να ταιριάζει με τη διάθεσή σας; Έχετε ξαναδεί?!? Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από  πολυαιθ..
575,00€ Χωρίς ΦΠΑ:575,00€
Brand: Fatboy
Με τις φορητές Fatboy Σετ 3 τεμ. Λάμπες έχετε φως, λάμψη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα x 3! Μικρές και χαριτωμένες, με πρακτικό μέγεθος, μπορούν να τοποθετηθούν μέσα ή έξω και αντέχουν ακόμα και τη βροχή! Φορτίζουν γρήγορα, έχουν 3 επίπεδα φωτισμού και διαρκούν 12 ώρες (στην μέγιστη φωτεινότητα). Just pe..
162,00€ Χωρίς ΦΠΑ:162,00€
Brand: Fatboy
Έτοιμοι για εκτόξευση?!? Το σετ 3 τεμ Pret a Racket θα εκτινάξει τη διάθεσή σας στα ύψη! Έχουν πρωτότυπο design, φωτίζονται μόνες τους όταν σκοτεινιάζει και εκπέμπουν ένα ζεστό φως. Χαρείτε τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν! Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένα από  πολυπροπυλένιο, AB..
109,00€ Χωρίς ΦΠΑ:109,00€
Brand: Fatboy
H Edison the Petite είναι η εύκολα μεταφερόμενη λάμπα που πάντα επιθυμούσατε, μια πηγή ρομαντισμού για το μπαλκόνι ή ένα βοηθητικό φως στο γραφείο σας. Με τεχνολογία LED, η μικρή λάμπα ανάβει από την κορυφή ως την βάση με 3 βαθμίδες και φωτίζει τη ζωή σας για 6 ως 24 ώρες πριν χρειαστεί φόρτιση. ..
77,00€ Χωρίς ΦΠΑ:77,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)