Μενού
Καλάθι

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή στα καταστήματα Παρουσίαση

Προσπαθώντας πάντα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Παρουσίαση σας προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ήμερων, από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Παρουσίαση όπου με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν για την αλλαγή σας. Αφού ελεγxθεί το προϊόν μπορείτε να προβείτε σε νέα αγορά ή να πάρετε πιστωτικό σημείωμα με ισχύ ενός μήνα.
Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς, κατάστημα Παρουσίαση, εδώ.
*Παρακαλούμε σημειώστε ότι είδη που αγοράστηκαν στo Notos Home μπορούν να αλλαχθούν μόνο σε αυτό το πολυκατάστημα και όχι σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα Παρουσίαση.

Επιστροφή στο Κέντρο Επιστροφών (αποστολή με courier)

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε με courier προϊόν/τα που αγοράσατε ή λάβατε από κατάστημα Παρουσίαση, για οποιονδήποτε λόγο (εκτός ελαττωματικού ή σπασμένου – ακολουθεί ανάλυση - ή λανθασμένης παραγγελίας) μπορείτε εντός 30 ημερών, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:  

-    Τοποθετείτε το/τα προϊόν / -ντα  στη συσκευασία τους, μαζί με την ανάλογη απόδειξή
-    Αποστέλλετε με courier της επιλογής σας το/ α προϊόν/τα σας στο Κέντρο Επιστροφών, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποστείλετε το πακέτο σας είναι:  Αγαμέμνονος 47, Καλλιθέα – ΤΚ. 176 75, με την ένδειξη: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

Δώρα

Στην περίπτωση που σας έχουν προσφέρει ένα δώρο από την Παρουσίαση και θα θέλατε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο parousiasi@sarafidisgroup.gr ή τηλεφωνικά στο 210-9478134 για να οργανωθεί η επιστροφή του και η αποστολή του νέου προϊόντος.   Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικό Προϊόν

Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί (είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο) μη διστάσετε να το επιστρέψετε μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του (στη συσκευασία του) και εμείς θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αντικατάστασή του. Τα  σχετικά κόστη αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η Παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στο 210-9478134, είτε μέσω e-mail στο order@parousiasi.gr