Μενού
Καλάθι

Smart Friends

Καλωσορίσατε στο club επιβράβευσης των φίλων της Παρουσίασης! ΕΓΓΡΑΦΗ Είστε ήδη εγγεγραμένος; Είσοδος

Smart Friends

Σας προσκαλούμενα γίνετε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, κερδίζοντας πόντους και οφέλη με κάθε αγορά σας!

- Με ποιο τρόπο μπορώ να γίνω μέλος του Smart Friends Παρουσίαση;

1. Μπορείτε πολύ γρήγορα κι εύκολα, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ. Εν συνεχεία, θα λάβετε email με τον μοναδικό 16ψήφιο αριθμό της κάρτας σας*. Με αυτό τον τρόπο γίνεστε μέλη του Smart Friends Club! Τόσο απλά, τόσο εύκολα.

Από αυτή τη στιγμή κι έπειτα η κάρτα σας είναι ενεργοποιημένη κι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε κατά τις αγορές στο Parousiasi.gr ή στα φυσικά μας καταστήματα.

*Παρακαλούμε σε περίπτωση που δεν λάβετε email στα «Εισερχόμενα» σας, ελέγξτε τον φάκελο της «Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας»/ Spam.

2. Μπορείτε με την επίσκεψη σας σε ένα οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα «Παρουσίαση» να ζητήσετε να γίνεται μέλος στο Smart Friends Club. Με την εγγραφή σας θα λάβετε και μια πλαστική κάρτα η οποία θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό που θα αντιστοιχεί σε ένα μοναδικό πελάτη.

- Η κάρτα Smart Friends είναι πιστωτική ή απαιτεί κάποια συνδρομή;

Η απάντηση και στις δύο παραπάνω ερωτήσεις είναι «Όχι»!

Η κάρτα Smart Friends της εταιρίας Παρουσίαση, δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, δεν απαιτεί συνδρομή και δεν συνδέεται με οποιουδήποτε είδους τραπεζικά προϊόντα. Η χρήση της είναι αποκλειστικά για να μαζεύετε πόντους με κάθε αγορά σας, από οποιοδήποτε κατάστημα «Παρουσίαση» ή ηλεκτρονικά!

- Τι σημαίνει κερδίζω πόντους και ποια είναι τα οφέλη που λαμβάνω όντας μέλος τους Smart Friend Club;

Έχοντας την κάρτα Smart Friends, κι εφόσον τη χρησιμοποιείτε στις αγορές σας στα φυσικά καταστήματα «Παρουσίαση» ή στο e-shop, κερδίζετε πόντους με κάθε αγορά σας!

Όταν το ποσό αγορών που έχει συγκεντρωθεί φτάσει τα 400€ αγορών, κερδίζετε μια δωροεπιταγή 10€, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας σε φυσικό μας κατάστημα ή στο e-shop μας!

Επιπλέον, ως μέλη της Smart Friends ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές!

- Υπάρχει διασφάλιση προσωπικών δεδομένων;

Μάθετε περισσότερα για τη Διασφάλιση Προσωπικών Δεδομένων

Ανταμοίβουμε την εμπιστοσύνη σας!

ΕΓΓΡΑΦΗ Είστε ήδη εγγεγραμένος; Είσοδος