Μενού
Καλάθι

Παιδικά σετ φαγητού

Μετατρέψτε το φαγητό του παιδιού σας σ' ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με τα παιδικά σετ φαγητού της Παρουσίασης! Ενθαρρύνετε τα παιδάκια να τρώνε μόνα τους. Έτσι, συμβάλετε στο χτίσιμο μιας ανεξάρτητης προσωπικότητας με αυτοπεποίθηση! 

Φίλτρα

  • Τιμή
  • Διαθεσιμότητα
  • Brand
  • Υποκατηγορία
  • Χρώμα
  • Σετ
  • Διάσταση
  • Υλικό
  • Φύλο
Leonardo Μπολ 12 εκ. Flamingo/unicorn/panda σειρά Bambini Τα δημητριακά, το γιαούρτι και τα φρούτα αποκτούν άλλη γεύση μέσα στο Leonardo Μπολ της σειράς Bambini. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να παίρνει πρωτοβουλίες και δώστε του την ευκαιρία να διαλέξει μόνο του σχέδιο που προτιμά! Χαρακ..
7,40€ Χωρίς ΦΠΑ:7,40€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. (ποτήρι/καπάκι/σουβέρ) 300ml duck cake σειρά Bambini Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. duck cake όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. (ποτήρι/καπάκι/σουβέρ) 300ml elephant heart σειρά Bambini Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. elephant heart όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια κ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. (ποτήρι/καπάκι/σουβέρ) 300ml mouse muffin σειρά Bambini Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. mouse muffin όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και π..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Brand: Leonardo
Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. Elephant όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρει σταθερό κράτημα και σιγουριά στα παιδία και αίσθηση ασφάλειας στους γονείς. Και μην ξεχνάτε ότι το sav..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: Leonardo
Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. Flamingo όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρει σταθερό κράτημα και σιγουριά στα παιδία και αίσθηση ασφάλειας στους γονείς. Και μην ξεχνάτε ότι το sav..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: Leonardo
Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. Croco όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρει σταθερό κράτημα και σιγουριά στα παιδία και αίσθηση ασφάλειας στους γονείς. Και μην ξεχνάτε ότι το savoir vivre ξεκινά από τη..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: Leonardo
Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. Lion όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρει σταθερό κράτημα και σιγουριά στα παιδία και αίσθηση ασφάλειας στους γονείς. Και μην ξεχνάτε ότι το savoir vivre ξεκινά από την..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: Leonardo
Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. Panda  όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρει σταθερό κράτημα και σιγουριά στα παιδία και αίσθηση ασφάλειας στους γονείς. Και μην ξεχνάτε ότι το savoir vivre ξεκινά ..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: Leonardo
Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. Unicorn  όλοι οι συνδαιτυμόνες – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα έχουν το δικό τους ποτήρι! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και προσφέρει σταθερό κράτημα και σιγουριά στα παιδία και αίσθηση ασφάλειας στους γονείς. Και μην ξεχνάτε ότι το savoir vivre ξεκιν..
14,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. boy (πιάτο/μπωλ/κούπα) σειρά Bambini Μετατρέψτε το καθημερινό γεύμα του παιδιού σας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. boy της σειράς Bambini οι μικροί μας φίλοι θα γίνουν πιο δεκτικοί σε νέες, υγιεινές γεύσεις και το διαιτολόγιο..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. girl (πιάτο/μπωλ/κούπα) σειρά Bambini Μετατρέψτε το καθημερινό γεύμα του παιδιού σας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. girl της σειράς Bambini οι μικροί μας φίλοι θα γίνουν πιο δεκτικοί σε νέες, υγιεινές γεύσεις και το..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ 6 τεμ. ποτήρι 300ml σειρά Brera Δεν ξέρετε ποιο σχέδιο να πρωτοδιαλέξετε; Έχετε πολλά παιδάκια στο σπίτι; Ή μήπως το παιδάκι σας θέλει διαφορετικό σχέδιο κάθε φορά; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα ποτήρια του σετ Brera δίνουν κέφι και ανεμελιά και κάνουν το ρόφημα το..
32,00€ Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ μαχ/να 4 τεμ. σειρά The mouse Μετατρέψτε το καθημερινό γεύμα του παιδιού σας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Με το Leonardo σετ μαχ/να The mouse οι μικροί μας φίλοι θα γίνουν πιο δεκτικοί σε νέες, υγιεινές γεύσεις και το διαιτολόγιο τους θα γίνει πιο πλούσιο και θρεπτικό...
33,00€ Χωρίς ΦΠΑ:33,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Παιδικό σετ πιάτα 3 τεμ. σειρά The mouse Μετατρέψτε το καθημερινό γεύμα του παιδιού σας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Με το Leonardo Παιδικό σετ 3 τεμ. The mouse η σούπα αποκτά αλλιώτικη γεύση, το φαγητό γίνεται πιο νόστιμο και το γάλα πίνεται πιο εύκολα από ποτέ! Είναι το τέλειο δώρο γ..
28,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 45 (3 Σελ.)