Μενού
Καλάθι

Πολυκόφτες

Μπλέντερ, όντως το δεξί χέρι κάθε μάγειρα. Όμως ο πολύκόφτης είναι ο μπαλαντέρ που την κατάλληλη στιγμή δίνει τη λύση σε κάθε μικρή αλλά απολύτως απαραίτητη φάση κάθε συνταγής.

Φίλτρα

  • Τιμή
  • Διαθεσιμότητα
  • Brand
  • Υποκατηγορία
  • Χρώμα
  • Χωρητικότητα
  • Υλικό
Brand: KitchenAid
KitchenAid Κουζινομηχανή/πολυκόφτης Almond Cream σειρά Cordless Όλη η ισχύς που περιμένετε από μία συσκευή με το όνομα της Κitchenaid... χωρίς το καλώδιο. Από τη συλλογή  Cordless, αυτή η κουζινομηχανή σας δίνει πλήρη ελευθερία να αναμιγνύετε, να ψιλοκόβετε, να κάνετε που..
159,00€ Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Κουζινομηχανή/πολυκόφτης Cordless Empire Red Όλη η ισχύς που περιμένετε από μία συσκευή με το όνομα της Κitchenaid... χωρίς το καλώδιο. Από τη συλλογή  Cordless, αυτή η κουζινομηχανή σας δίνει πλήρη ελευθερία να αναμιγνύετε, να ψιλοκόβετε, να κάνετε πουρέ και να χτυπάτε με ευκολία..
159,00€ Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Κουζινομηχανή/πολυκόφτης Matt Black σειρά Cordless Όλη η ισχύς που περιμένετε από μία συσκευή με το όνομα της Κitchenaid... χωρίς το καλώδιο. Από τη συλλογή  Cordless, αυτή η κουζινομηχανή σας δίνει πλήρη ελευθερία να αναμιγνύετε, να ψιλοκόβετε, να κάνετε πουρέ..
159,00€ Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240W κόκκινος σειρά Artisan Χαρακτηριστικά Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και στ..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240W κρεμ σειρά Artisan Χαρακτηριστικά Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και σ..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240W Contour Silver σειρά Artisan Χαρακτηριστικά Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα. Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύ..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Brand: WMF
WMF Πολυκόφτης ανοξείδωτος 320Watt σειρά Kult X Με τον WMF Πολυκόφτη ανοξείδωτο 320Watt σειρά Kult X το ψιλοκόψιμο γίνεται παιχνιδάκι! Τοποθετήστε ό,τι υλικά επιθυμείτε και απλά πιέστε το πλήκτρο. Έτοιμα! Το γυάλινο δοχείο ανάμειξης διασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής. Ο συνδυασμός γυαλιού και ..
65,00€ Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
Brand: WMF
Μη χάνετε πια τον πολύτιμο χρόνο σας κόβοντας φρούτα και λαχανικά. Ο WMF Πολυκόφτης σειρά Kitchenminis θα κάνει τα πάντα για εσάς! Ψιλοκόβει και πολτοποιεί από φρούτα και λαχανικά μέχρι τυρί, σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς. Και το καλύτερο; Όλα τα εξαρτήματά του μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων! Χαρακτηρ..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240 W μαύρος Χαρακτηριστικά Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα. Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και στιγμιαία λειτου..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)