Μενού
Καλάθι

Πολυκόφτες

Φίλτρα

Brand: KitchenAid
KitchenAid Κουζινομηχανή/πολυκόφτης Cordless Empire Red Όλη η ισχύς που περιμένετε από μία συσκευή με το όνομα της Κitchenaid... χωρίς το καλώδιο. Από τη συλλογή  Cordless, αυτή η κουζινομηχανή σας δίνει πλήρη ελευθερία να αναμιγνύετε, να ψιλοκόβετε, να κάνετε πουρέ και να χτυπάτε με ευκολία..
159,00€ Χωρίς ΦΠΑ:159,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240W κόκκινος σειρά Artisan   Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα. Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και στιγμιαία λειτουργί..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240W κρεμ σειρά Artisan   Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα. Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και στιγμιαία λειτουργία γι..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240W Contour Silver σειρά Artisan   Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα. Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και στιγμιαία λειτο..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Brand: WMF
Με τον WMF Πολυκόφτη ανοξείδωτο 320Watt σειρά Kult X το ψιλοκόψιμο γίνεται παιχνιδάκι! Τοποθετήστε ό,τι υλικά επιθυμείτε και απλά πιέστε το πλήκτρο. Έτοιμα! Το γυάλινο δοχείο ανάμειξης διασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής. Ο συνδυασμός γυαλιού και ανοξείδωτου υλικού χαρίζει ένα μοναδικό αισθητικά α..
65,00€ Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
WMF Πολυκόφτης σειρά Kitchenminis WMF Πολυκόφτης σειρά Kitchenminis
-15 %
Brand: WMF
Μη χάνετε πια τον πολύτιμο χρόνο σας κόβοντας φρούτα και λαχανικά. Ο WMF Πολυκόφτης σειρά Kitchenminis θα κάνει τα πάντα για εσάς! Ψιλοκόβει και πολτοποιεί από φρούτα και λαχανικά μέχρι τυρί, σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς. Και το καλύτερο; Όλα τα εξαρτήματά του μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων! Χαρακτηρ..
49,00€ 41,50€ Χωρίς ΦΠΑ:41,50€
Brand: KitchenAid
KitchenAid Πολυκόφτης 240 W μαύρος Χαρακτηριστικά Κομψός πολυκόφτης με ιδανικό μέγεθος για καθημερινή χρήση στην κουζίνα Ιδανικός για γρήγορο τεμαχισμό υλικών, προετοιμασία ντρέσινγκ και σαλτσών και πολλά ακόμα. Απλή λειτουργία με ένα μόνο πάτημα  2 ταχύτητες και στιγμιαία λειτου..
99,00€ Χωρίς ΦΠΑ:99,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)