Ελληνική Έκδοση English Version

RAK

 

Είναι RAK!

Είναι νέα και όμορφα… τόσο που μαγνητίζουν με την πρώτη ματιά! Χάρη στη στιβαρότητα αλλά και τη φινέτσα, τη λεπτομέρεια αλλά και τη γενική αίσθηση, τον εξαιρετικό σχεδιασμό και αυτό το… κάτι ξεκάθαρα φρέσκο που όμως προσφέρεται σε μία αξιοζήλευτη ισορροπία ποιότητας-τιμής.

Πρόκειται για πορσελάνες που “στέκονται στο ύψος τους”, σε κάθε περίσταση, σε κάθε διάσταση  και διάθεση ζωής: τη γιορτή, την παρέα, τους φίλους, την οικογένεια.  Και φυσικά, δεν το “βάζουν κάτω” για κανένα λόγο!  Και το δείχνουν έμπρακτα στο πλυντήριο, το φούρνο, το τραπέζι, ακόμη και στις ατυχείς στιγμές των “συγκρούσεων”.

“Είναι RAK!”

…και αυτό έτσι απλά τα λέει όλα.

Neofusion by RAK

Το σερβίτσιο πορσελάνης Neofusion της RAK είναι εδώ!

Μοδάτο, ανθεκτικό, προσιτό, κατάλληλο για καθημερινή ή πιο ιδιαίτερη χρήση, αλλιώτικο γιατί είναι ματ, σε τέσσερα χρώματα που προσφέρονται για mix n’ match συνδυασμούς, μπαίνει ακόμη και στο φούρνο αντέχοντας μέχρι τους 300 βαθμούς C. 

Neofusion White by RAK Neofusion Bright Red by RAK
 Neofusion Black by RAK Neofusion Grey Matt by RAK
 Nano Porcelain by RAK

Nano by RAK

 Το  σερβίτσιο πορσελάνης Nano της Rak θα αποτελέσει ένα κομψοτέχνημα στην κουζίνα σας! Η σειρά Nano έχει minimal αισθητική και είναι κατάλληλη για καθημερινή ή επίσημη χρήση. Επιπλέον, είναι πολύ ανθεκτική και μπορεί να μπει ακόμη και στο φούρνο αντέχοντας μέχρι τους 300 βαθμούς C. Βάλτε μια πινελιά φαντασίας και προσιτής πολυτέλειας στο τραπέζι σας. 
Nano
Σειρά Anna  Σειρά Classik
Σειρά Massilia  Σειρά Nano

 Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΨηφιακή ΕλλάδαΚοινωνία της Πληροφορίας ΑΕΕΣΠΑ 2007-2013