Μενού
Καλάθι

Villeroy & Boch

Φίλτρα

Φίνα πορσελάνη, ζωηρές αναπαραστάσεις, υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί... στο τραπέζι μας. Η Villeroy & Boch, με έδρα το Λουξεμβούργο, αποτελεί από το 1748, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο πολυβραβευμένους παραγωγούς premium πορσελάνης παγκοσμίως. Εξαιρετικής αντοχής πορσελάνες, κλασικού και σύγχρονου σχεδιασμού μαχαιροπίρουνα και ποτήρια καθώς και προτάσεις δώρων του οίκου, που συμβολίζουν την ευρωπαϊκή κομψότητα. Ανακαλύψτε υπέροχες συλλογές σερβίτσιων με πιάτα και σετ φαγητού από διαχρονικές σειρές ή νέα ανατρεπτικές νέες και κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς, απολαμβάνοντας υψηλή ποιότητα και αισθητική που θα χαίρεστε για πολύ καιρό!

Leonardo Αστέρι πορσελάνης 15 εκ. LED White σειρά Felice Ο οίκος Leonardo με την πλούσια χριστουγεννιάτικη συλλογή του έρχεται να καλύψει κάθε στυλ και ανάγκη. Για τις ξεχωριστές γιορτινές ημέρες, θέλουμε και η διακόσμηση του χώρου μας να είναι εξίσου ξεχωριστή. Ανακαλύψτε τις υπέροχες δημιουργίε..
12,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Villeroy & Boch Runner 32Χ96cm L σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μα..
28,50€ Χωρίς ΦΠΑ:28,50€
Villeroy & Boch Runner 49X143 εκ. XL σειρά Toy's Fantasy Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντ..
48,00€ Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Villeroy & Boch Γυάλινο δέντρο με στολίδια 8 εκ. σειρά Winter Collage Accessoires Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Ville..
16,50€ Χωρίς ΦΠΑ:16,50€
Villeroy & Boch Διακοσμητικό 32,8x10,8x32,5cm Rocking horse XL σειρά Winter Collage Accessoires Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτ..
52,50€ Χωρίς ΦΠΑ:52,50€
Villeroy & Boch Διακοσμητικό 36Χ14Χ17cm Sleigh Nostalgia Αγ.Βασίλης με έλκηθρο σειρά Christmas Toys Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το ..
143,00€ Χωρίς ΦΠΑ:143,00€
Villeroy & Boch Διακοσμητικό μουσικό 15 εκ. Nutcracker turning σειρά Nostalgic Melody Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η V..
39,50€ Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Villeroy & Boch Διακοσμητικό μουσικό 15cm Snowman turning σειρά Nostalgic Melody Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Ville..
39,50€ Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Villeroy & Boch Διακοσμητικό μουσικό 17cm Tree turning σειρά Nostalgic Melody Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy ..
39,50€ Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Villeroy & Boch Δοχείο 10cm σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μας εδώ..
45,00€ Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Villeroy & Boch Δοχείο 15cm σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μας εδώ..
64,50€ Χωρίς ΦΠΑ:64,50€
Villeroy & Boch Δοχείο 20cm σειρά Toy's Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch είναι κοντά μας εδώ..
89,00€ Χωρίς ΦΠΑ:89,00€
Villeroy & Boch Καμπάνα 7 εκ. "2021" σειρά Annual Christmas Edition Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boch..
23,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Villeroy & Boch Κούπα 0,34 λτ. Anniversary Edition σειρά Toys Delight Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Bo..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Villeroy & Boch Κούπα 0,39 λτ. "2021" σειρά Annual Christmas Edition Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο φουντώνει η έξαψη και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να «μπούμε» στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να στολίσουμε το σπίτι μας; Η Villeroy & Boc..
33,00€ Χωρίς ΦΠΑ:33,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 545 (37 Σελ.)