Μενού
Καλάθι

Brabantia

Φίλτρα

Brand: Brabantia
Αν θέλετε να διατηρείτε το μαγειρεμένο σας φαγητό ζεστό, η θερμοτράπεζα 2 θέσεων της Brabantia είναι η ιδανική λύση. Χάρη στα ενισχυμένα τοιχώματά της, το τραπέζι σας δεν κινδυνεύει από σημάδια ή καψίματα. Οι ενσωματωμένες λαβές σας βοηθούν να σηκώσετε τη θερμοτράπεζα με ασφάλεια. Η ποιότητα της είν..
49,50€ Χωρίς ΦΠΑ:49,50€
Brand: Brabantia
Επιτέλους μία ψωμιέρα που έρχεται να σας χαρίσει χώρο στην κουζίνα! Εκμεταλλευτείτε την επίπεδη οροφή της και τοποθετήστε δοχεία, βάζα ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε. Η μεγάλη της λαβή κάνει το άνοιγμα πανεύκολο. Ιδανική για αποθήκευση όλων των ειδών ψωμιού αλλά ακόμα και για bagels ή muffins. Υποδεχτ..
53,50€ Χωρίς ΦΠΑ:53,50€
Brand: Brabantia
Το Brabantia ανταλλακτικό αρωματικό κάδου 3 τεμ. Pine αποτελεί μία έξυπνη λύση για να εξαφανίσετε τις δυσάρεστες οσμές από τον κάδο σας Απλό και εύκολο στη χρήση, κολλάει στο εσωτερικό του κάδου και αναδίδει το ευχάριστο άρωμά του Το άρωμά του διαρκεί 4-6 εβδομάδες ..
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Brand: Brabantia
Το Brabantia αρωματικό κάδου Starter Set Black αποτελεί μία έξυπνη λύση για να εξαφανίσετε τις δυσάρεστες οσμές από τον κάδο σας Απλό και εύκολο στη χρήση, κολλάει στο εσωτερικό του κάδου και αναδίδει το ευχάριστο άρωμά του Το άρωμά του διαρκεί 4-6 εβδομάδες Διατίθενται και ανταλλακτικά (κω..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Brand: Brabantia
Ο κάδος απορριμμάτων Brabantia 30lt Touch Bin με τον υπέροχο σχεδιασμό του ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού σας, από την κουζίνα ή το γραφείο σας μέχρι και το καθιστικό σας. Το σύστημα Soft Touch κάνει το άνοιγμα παιχνίδι! Και χάρη στον αφαιρούμενο εσωτερικό πλαστικό κάδο, το καθάρισμα γίνεται παν..
129,00€ Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
Brand: Brabantia
Οι κάδοι Brabantia της σειράς New Icon είναι κομψοί, καλαίσθητοι και πάνω απ’ όλα εξαιρετικά αξιόπιστοι επί το έργον. Ο κάδος Brabantia New Icon 12lt έχει το ιδανικό μέγεθος αφού χωράει αρκετή ποσότητα απορριμμάτων ενώ παράλληλα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από επιφάνειες εργασίας όπως πάγκο ή τραπέζι..
59,50€ Χωρίς ΦΠΑ:59,50€
Brand: Brabantia
Οι κάδοι Brabantia της σειράς New Icon είναι κομψοί, καλαίσθητοι και πάνω απ’ όλα εξαιρετικά αξιόπιστοι επί το έργον. Ο κάδος Brabantia New Icon 20lt είναι ιδανικός για την κουζίνα ή το καθιστικό σας, αφού χάρη στο μεγάλο του άνοιγμα μπορείτε να αδειάζετε τα απορρίμματα χωρίς … ατυχήματα! Η ποι..
79,50€ Χωρίς ΦΠΑ:79,50€
Brand: Brabantia
Οι κάδοι Brabantia της σειράς New Icon είναι κομψοί, καλαίσθητοι και πάνω απ’ όλα εξαιρετικά αξιόπιστοι επί το έργον. Ο κάδος Brabantia New Icon με χωρητικότητα 30lt ενδείκνυται  για μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων. Ιδανικά, μπορεί να τοποθετηθεί στην κουζίνα ή το καθιστικό σας. Έχει εξαιρετική ..
97,50€ Χωρίς ΦΠΑ:97,50€
Brand: Brabantia
Οι κάδοι Brabantia της σειράς New Icon είναι κομψοί, καλαίσθητοι και πάνω απ’ όλα εξαιρετικά αξιόπιστοι επί το έργον. Κλείνουν αθόρυβα και απαλά, η ποιότητά τους είναι εξαιρετική και σας προσφέρουν 10 χρόνια εγγύηση. Διαστάσεις Χωρητικότητα: 3lt Ύψος: 26,4cm Ύψος με ανοικτό καπάκι:..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Brand: Brabantia
Οι κάδοι Brabantia της σειράς New Icon είναι κομψοί, καλαίσθητοι και πάνω απ’ όλα εξαιρετικά αξιόπιστοι επί το έργον. Κλείνουν αθόρυβα και απαλά, η ποιότητά τους είναι εξαιρετική και σας προσφέρουν 10 χρόνια εγγύηση. Διαστάσεις Χωρητικότητα: 5lt Ύψος: 29,1cm Ύψος με ανοικτό καπάκι:..
45,00€ Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Brand: Brabantia
Το δοχείο για άπλυτα Brabantia 60lt  είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να μην χρειάζεται να σηκώνετε το καπάκι κάθε φορά που ρίχνετε κάποιο ρούχο. Αυτό όμως μπορεί να  παραμένει και μόνιμα ανοικτό, εάν το επιθυμείτε. Η επιλογή είναι δική σας! Τα 10 χρόνια εγγύηση αποτελούν απόδειξη της ουσιαστικά υψηλής..
110,00€ Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Brand: Brabantia
Ενθουσιαστήκατε με τα υπέροχα στοιβαζόμενα γυάλινα δοχεία της Brabantia; Είναι ιδανικά για να αποθηκεύετε όλα τα είδη τροφίμων και για να εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας. Έχουν μοναδική ποιότητα και σας δίνουν 10 χρόνια εγγύηση. Διαστάσεις Χωρητικότητα: 0,3lt Ύψος: 8,5cm Δι..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: Brabantia
Ενθουσιαστήκατε με τα υπέροχα στοιβαζόμενα γυάλινα δοχεία της Brabantia; Είναι ιδανικά για να αποθηκεύετε όλα τα είδη τροφίμων και για να εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας. Έχουν μοναδική ποιότητα και σας δίνουν 10 χρόνια εγγύηση. Διαστάσεις Χωρητικότητα: 0,6lt Ύψος: 13cm Διά..
11,00€ Χωρίς ΦΠΑ:11,00€
Brand: Brabantia
Ενθουσιαστήκατε με τα υπέροχα στοιβαζόμενα γυάλινα δοχεία της Brabantia; Είναι ιδανικά για να αποθηκεύετε όλα τα είδη τροφίμων και για να εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας. Έχουν μοναδική ποιότητα και σας δίνουν 10 χρόνια εγγύηση. Διαστάσεις Χωρητικότητα: 1,1lt Ύψος: 20,2cm Δ..
13,00€ Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
Brand: Brabantia
Ενθουσιαστήκατε με τα υπέροχα στοιβαζόμενα γυάλινα δοχεία της Brabantia; Είναι ιδανικά για να αποθηκεύετε όλα τα είδη τροφίμων και για να εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας. Έχουν μοναδική ποιότητα και σας δίνουν 10 χρόνια εγγύηση. Διαστάσεις Χωρητικότητα: 1,9lt Ύψος: 32,1cm Δ..
17,00€ Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 99 (7 Σελ.)