Μενού
Καλάθι

Rosenthal

Φίλτρα

Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 cm λευκό ματ σειρά Phi City Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου αρχιτέκτονα και designer  Cairn Young,  το motto του καλλιτέχνη είναι ό,τι ταιριάζει ιδανικότερα επί του προκειμένου: Sculptural Explorations in Design! Ο τρισδιάστατος, ανάγλυφος  χαρακτήρας και η αί..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 cm λευκό ματ σειρά Skum Με έντονη σκηνική παρουσία η σειρά Skum της  Rosenthal έχει να κάνει με … σαπουνόφουσκες. Τις αναπαριστά, τις «αποθεώνει», τις αναμιγνύει με έντονη παιδικότητα και είμαστε μπροστά σε ένα ακόμη βάζο – γλυπτό! Εάν σας κέντρισε το ενδιαφέρον και το αγαπ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 εκ. Coral σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα ,ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θ..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 εκ. Mint σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα ,ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θα..
29,00€ Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 εκ. σειρά Fast Κίνηση, ταχύτητα, δυναμισμός είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σειρά Fast της εταιρίας Rosenthal. Αν σας θυμίζει τον διάσημο «Δρομέα» δεν έχετε άδικο…. Έχει κάτι από τη φόρα και την  εκρηκτικότητά του! Και βέβαια προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χώρο..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 10 εκ. λευκό σειρά Phases Για να κατανοήσουμε το έργο του Dror Benshetrit, πρέπει να κατανοήσουμε τη λογική και τις διαδικασίες σκέψης που αφορούν  στο στυλ του. Κυρίως εστιάζει  σε καινοτομίες που αναδύονται μέσω νέων χρήσεων υλικών, τεχνολογίας και μορφών, αλλά και την ..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 13 εκ. σειρά Fast Κίνηση, ταχύτητα, δυναμισμός είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σειρά Fast της εταιρίας Rosenthal. Αν σας θυμίζει τον διάσημο «Δρομέα» δεν έχετε άδικο…. Έχει κάτι από τη φόρα και την  εκρηκτικότητά του! Και βέβαια προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χώρου σας..
55,00€ Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 14 εκ. Coral σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα, ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θ..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 14 εκ. Lava σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα, ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θα..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 14 εκ. Mint σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα ,ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θα..
49,00€ Χωρίς ΦΠΑ:49,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 18 εκ. Coral σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα ,ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θ..
59,00€ Χωρίς ΦΠΑ:59,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 18 εκ. Mint σειρά Tutenvase Όχι δεν είναι μικρές τσαλακωμένες, χάρτινες σακούλες . Είναι η σειρά Tutenvase της Rosenthal  που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, με τον απρόσμενο σχεδιασμό της και θεωρείται πια…cult . Μικρά και μεγαλύτερα βάζα ,ολόλευκα ή σε γήινες αποχρώσεις θα..
59,00€ Χωρίς ΦΠΑ:59,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 21 εκ. Copper σιερά Seven Contour Συνεχίζοντας τη πρωτοποριακή ιδέα του βάζου Triu ο σχεδιαστής Padrnos Jan μετατρέπει το 5 σε 7! Αυτή τη φορά το iconic βάζο αποτελείται από 7 σωλήνες σε ίσια, αυστηρή γραμμή και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Η δύναμη του αριθμο..
149,00€ Χωρίς ΦΠΑ:149,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 21 εκ. Gold σειρά Seven Contour Συνεχίζοντας τη πρωτοποριακή ιδέα του βάζου Triu ο σχεδιαστής Padrnos Jan μετατρέπει το 5 σε 7! Αυτή τη φορά το iconic βάζο αποτελείται από 7 σωλήνες σε ίσια, αυστηρή γραμμή και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Η δύναμη του αριθμού ..
149,00€ Χωρίς ΦΠΑ:149,00€
Brand: Rosenthal
Rosenthal Βάζο 21 εκ. Silver σειρά Seven Contour Συνεχίζοντας τη πρωτοποριακή ιδέα του βάζου Triu ο σχεδιαστής Padrnos Jan μετατρέπει το 5 σε 7! Αυτή τη φορά το iconic βάζο αποτελείται από 7 σωλήνες σε ίσια, αυστηρή γραμμή και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Η δύναμη του αριθμο..
149,00€ Χωρίς ΦΠΑ:149,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 443 (30 Σελ.)