Μενού
Καλάθι

Lenox

Φίλτρα

Brand: Lenox
Lenox Γαλατιέρα 0,2 λτ. σειρά Butterfly Meadow Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά της χρόνια ..
43,50€ Χωρίς ΦΠΑ:43,50€
Brand: Lenox
Lenox Καφετιέρα μεγάλη 27εκ σειρά Butterfly Meadow Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά της χρό..
115,00€ Χωρίς ΦΠΑ:115,00€
Brand: Lenox
Lenox Πετσέτα φαγητού 48x48εκ. γκρί Laurel Leaf..
7,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Brand: Lenox
Lenox Πιατέλα οβάλ 40,6εκ. σειρά Butterfly Meadow Hydrangea Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικ..
129,00€ Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
Brand: Lenox
Lenox Πιάτο 23εκ. σειρά Butterfly Meadow Hydrangea Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά της χρό..
21,50€ Χωρίς ΦΠΑ:21,50€
Brand: Lenox
Lenox Πιάτο καφέ/τσαγιού 15εκ. σειρά Butterfly Meadow Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδικά της ..
11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:11,50€
Brand: Lenox
Lenox Πιάτο φαγητού 27,4 εκ. σειρά Butterfly Meadow Hydrangea Όταν η πορσελάνη μεταμορφώθηκε σε καμβά για να αποτυπωθεί η πανδαισία των χρωμάτων του αγρού, τότε δημιουργήθηκε η συλλογή Butterfly Meadow της πολύς γνωστής εταιρίας Lenox των ΗΠΑ. Η καλλιτέχνης Louise Le Luyer εμπνευσμένη από τα παιδ..
23,00€ Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 45 (3 Σελ.)