Μενού
Καλάθι

Peugeot

Φίλτρα

  • Τιμή
  • Διαθεσιμότητα
  • Υποκατηγορία
  • Χρώμα
  • Σετ
  • Διάσταση
  • Υλικό

Εδώ και πάνω από 200 χρόνια η Peugeot σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα για την καθημερινή μας ζωή με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και την ανάδειξη των γεύσεων. Οι μύλοι της είναι από τους πιο γνωστούς στον κόσμο και συνδυάζουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Η Peugeot εξελίσσεται συνεχώς και έχει επεκταθεί επιτυχώς και σε άλλους τομείς όπως καράφες, αξεσουάρ κρασιού και σκεύη ψησίματος. Οι αξίες που ενστερνίζεται η εταιρεία – εξειδίκευση, καινοτομία, στυλ – σάς εγγυώνται ότι όλα τα προϊόντα του brand υπερέχουν σε ποιότητα και αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σας!

Brand: Peugeot
Peugeot Καράφα 75cl σειρά Bouquet Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένη από φυσητό γυαλί Χειροποίητη Ειδικό σχήμα που επιτρέπει στο κρασί να αναπτύξει πλήρως τα αρώματά του Ιδανική για καθημερινή χρήση Made in France Διαστάσεις Βάρος: 1360gr ..
69,00€ Χωρίς ΦΠΑ:69,00€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 12 εκ. σειρά Line Dark Ξύλο και μέταλλο! Ταιριάζουν; Η απάντηση είναι ναι! Και μάλιστα πετυχαίνουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με το μοντέρνο look που δίνει το μέταλλο. Οι κάθετες, ανάγλυφες γραμμές παιχνιδίζουν με το φως και «βαφτίζουν» τη ..
41,90€ Χωρίς ΦΠΑ:41,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 12 εκ. σειρά Line Natural Ξύλο και μέταλλο! Ταιριάζουν; Η απάντηση είναι ναι! Και μάλιστα πετυχαίνουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με το μοντέρνο look που δίνει το μέταλλο. Οι κάθετες, ανάγλυφες γραμμές παιχνιδίζουν με το φως και «βαφτίζουν» ..
41,90€ Χωρίς ΦΠΑ:41,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 12εκ. σειρά Paris nature black PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από ..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 12εκ. σειρά Paris nature PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από γαλλικ..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 18εκ. σειρά Paris nature black PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από ..
39,90€ Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 18εκ. σειρά Paris nature PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από γαλλικ..
39,90€ Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 22εκ. σειρά Paris nature black PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από ..
43,90€ Χωρίς ΦΠΑ:43,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος αλατιού 22εκ. σειρά Paris nature PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από γαλλικ..
43,90€ Χωρίς ΦΠΑ:43,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος πιπεριού 12 εκ. σειρά Line Dark Ξύλο και μέταλλο! Ταιριάζουν; Η απάντηση είναι ναι! Και μάλιστα πετυχαίνουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με το μοντέρνο look που δίνει το μέταλλο. Οι κάθετες, ανάγλυφες γραμμές παιχνιδίζουν με το φως και «βαφτίζουν» τη..
41,90€ Χωρίς ΦΠΑ:41,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος πιπεριού 12 εκ. σειρά Line Natural Ξύλο και μέταλλο! Ταιριάζουν; Η απάντηση είναι ναι! Και μάλιστα πετυχαίνουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου με το μοντέρνο look που δίνει το μέταλλο. Οι κάθετες, ανάγλυφες γραμμές παιχνιδίζουν με το φως και «βαφτίζουν»..
41,90€ Χωρίς ΦΠΑ:41,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος πιπεριού 12εκ. σειρά Paris nature black PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος πιπεριού 12εκ. σειρά Paris nature PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από γαλλικά δάση με..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος πιπεριού 18εκ. σειρά Paris nature black PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από..
39,90€ Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: Peugeot
Peugeot Μύλος πιπεριού 18εκ. σειρά Paris nature PEFC ™ Για την Peugeot το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την eco-friendly σειρά Paris nature PEFC ™. Οι μύλοι της σειράς είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο ξύλο οξιάς που προέρχεται από γαλλι..
39,90€ Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 83 (6 Σελ.)