Μενού
Καλάθι

Βάζα & Σταχτοδοχεία

Οίκοι, όπως Rosenthal, Leonardo, ASA Selection, Madlene, Villeroy & Boch, προσφέρουν εδώ και χρόνια τα πιο σικάτα και πρωτότυπα βάζα για κάθε χώρο του σπιτιού! Προσθέστε περισσότερη λάμψη στον χώρο με μοντέρνα διακοσμητικά βάζα δαπέδου και όχι μόνο, ιδανικά για συνθέσεις λουλουδιών ή για να στέκονται μόνα τους. Vintage ή υπερ σύγχρονες και δημιουργίες από κρύσταλλο, πορσελάνη ή γυαλί από επώνυμες σειρές, που μεταμορφώνουν την αισθητική του δωματίου.

Φίλτρα

Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 20Χ15 cm Bordeaux σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίστατ..
38,00€ Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 20Χ15 cm Green σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίστ..
38,00€ Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 20Χ15 cm white σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται ..
38,00€ Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 21 cm Bordeaux σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται ..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 21 cm Green σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο απο γυαλί Συνίσταται πλύ..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 21 cm grey σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται πλύσ..
29,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,50€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 23 εκ./18 εκ. Burgundy/gold σειρά Poesia Θυμίζει σκηνή από κάποια  μαγική ταινία του Disney… Χρυσαφένια βροχή κατεβαίνει νωχελικά για να κυριεύσει το πιο όμορφο μπορντώ της Βουργουνδίας,  χωρίς τελικά να το καταφέρνει… Μια χειροποίητη σειρά που κυριαρχεί στο χώρο με την κο..
29,90€ Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 27 cm blue σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται..
38,00€ Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 27 cm White σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται πλύ..
38,00€ Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 28Χ15 cm blue σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται π..
49,90€ Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 30 εκ./Φ 13 εκ. Burgundy/gold σειρά Poesia Θυμίζει σκηνή από κάποια  μαγική ταινία του Disney… Χρυσαφένια βροχή κατεβαίνει νωχελικά για να κυριεύσει το πιο όμορφο μπορντώ της Βουργουνδίας,  χωρίς τελικά να το καταφέρνει… Μια χειροποίητη σειρά που κυριαρχεί στο χώρο με την ..
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 39 cm white σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται πλύ..
37,00€ Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 39 εκ. green σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από γυαλί Συνίσταται πλ..
37,00€ Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 40 εκ./Φ 17 εκ. Burgundy/gold σειρά Poesia Θυμίζει σκηνή από κάποια  μαγική ταινία του Disney… Χρυσαφένια βροχή κατεβαίνει νωχελικά για να κυριεύσει το πιο όμορφο μπορντώ της Βουργουνδίας,  χωρίς τελικά να το καταφέρνει… Μια χειροποίητη σειρά που κυριαρχεί στο χώρο με την ..
39,00€ Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Brand: Leonardo
Leonardo Βάζο 50 cm White σειρά Milano Modern meets Scandic. Επιβλητική λιτότητα με καθαρές γραμμές, διακοσμητική ένταση με όπλα την αφαίρεση και την αρμονία. Εσείς απλά επιλέξτε το χώρο του σπιτιού σας που θα θέλατε να αναδείξετε. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από  γυαλί Συνίστατ..
55,00€ Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 212 (15 Σελ.)