Μενού
Καλάθι

AdHoc

Φίλτρα

Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Ο AdHoc Μύλος αλατιού/πιπεριού Classic είναι εύχρηστος και πρακτικός και θα χαρίσει στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικός για να προσδίδει φρέσκο άρωμα σε κάθε φαγητό Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο α..
27,50€ Χωρίς ΦΠΑ:27,50€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Ο AdHoc Μύλος αλατιού/πιπεριού διάφανος Crystal είναι εύχρηστος και πρακτικός και θα χαρίσει στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικός για να προσδίδει φρέσκο άρωμα σε κάθε φαγητό Κατασκευασμένος απ..
27,50€ Χωρίς ΦΠΑ:27,50€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Ο AdHoc Μύλος αλατιού/πιπεριού μαύρος Crystal είναι εύχρηστος και πρακτικός και θα χαρίσει στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικός για να προσδίδει φρέσκο άρωμα σε κάθε φαγητό Κατασκευασμένος από ..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Ο AdHoc Μύλος αλατιού/πιπεριού καφέ Textura Antique είναι εύχρηστος και πρακτικός και θα χαρίσει στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικός για να προσδίδει φρέσκο άρωμα σε κάθε φαγητό Κατασκευασμένο..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Ο AdHoc Μύλος αλατιού/πιπεριού λευκός Textura Antique είναι εύχρηστος και πρακτικός και θα χαρίσει στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικός για να προσδίδει φρέσκο άρωμα σε κάθε φαγητό Κατασκευασμέ..
31,00€ Χωρίς ΦΠΑ:31,00€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Ο AdHoc Μύλος αλατιού/πιπεριού Led Tropica Black είναι εύχρηστος και πρακτικός και θα χαρίσει στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ηλεκτρικός μύλος για ακόμα περισσότερη ευκολία στη χρήση Ιδανικός για ν..
36,00€ Χωρίς ΦΠΑ:36,00€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Οι AdHoc Μύλοι αλατιού&πιπεριού σετ 2τεμ Twin είναι εύχρηστοι και πρακτικοί και θα χαρίσουν στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικοί για να προσδίδουν φρέσκο άρωμα σ..
43,90€ Χωρίς ΦΠΑ:43,90€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Οι AdHoc Μύλοι αλατιού&πιπεριού σετ 2τεμ Mag Two είναι εύχρηστοι και πρακτικοί και θα χαρίσουν στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικοί για να προσδίδουν φρέσκο άρωμα σε κάθε ..
43,90€ Χωρίς ΦΠΑ:43,90€
Brand: AdHoc
Δώστε ξεχωριστή γεύση στην κάθε σας ημέρα! Οι AdHoc Μύλοι σετ 2τεμ. σε βάση Menage Classic είναι εύχρηστοι και πρακτικοί και θα χαρίσουν στο φαγητό σας το μοναδικό άρωμα φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Χαρακτηριστικά Ιδανικοί για να προσδίδουν φρέσκο άρωμα σε κάθε ..
71,50€ Χωρίς ΦΠΑ:71,50€
Brand: AdHoc
Ο AdHoc Τρίφτης Giano θα γίνει ο αχώριστος βοηθός σας για ποικιλία εργασιών. Τρίψτε λαχανικά, μπαχαρικά και τυριά και …καλή σας όρεξη! Χαρακτηριστικά Εύχρηστος και πρακτικός τρίφτης Αποτελεσματικός ακόμα και για σκληρά υλικά, όπως παρμεζάνα, μοσχοκάρυδο κ.ά. 494 αιχμηρές λεπίδ..
21,90€ Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Brand: AdHoc
O AdHoc Κόφτης σκόρδου Alio με μία μόνο κίνηση κόβει το σκόρδο σε λεπτές σκελίδες που τοποθετούνται απευθείας στο δοχείο συλλογής! Έτσι, τα χέρια σας προστατεύονται από ατυχήματα και ανεπιθύμητες οσμές και η επιφάνεια σας παραμένει ολοκάθαρη. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατ..
27,50€ Χωρίς ΦΠΑ:27,50€
Brand: AdHoc
Το AdHoc Δοχείο λαδιού/ξυδιού Crystal διατηρεί σε άριστη κατάσταση το ελαιόλαδο και το ξύδι, διαφυλάσσει άρωμα και γεύση, προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στο σερβίρισμα και φροντίζει οι επιφάνειές σας να μένουν ολοκάθαρες. Θέλετε κι άλλα; Χαρακτηριστικά Ιδανικό δοχείο για φύλαξη εκλεκτ..
27,50€ Χωρίς ΦΠΑ:27,50€
Brand: AdHoc
Το AdHoc Σετ λαδιού/ξυδιού 2τεμ. Menage Crystal διατηρεί σε άριστη κατάσταση το ελαιόλαδο και το ξύδι, διαφυλάσσει άρωμα και γεύση, προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στο σερβίρισμα και φροντίζει οι επιφάνειές σας να μένουν ολοκάθαρες. Θέλετε κι άλλα; Χαρακτηριστικά Ιδανικά δοχεία γι..
54,90€ Χωρίς ΦΠΑ:54,90€
Brand: AdHoc
Σερβίρετε τη σαλάτα σας με άνεση και στυλ!! Το AdHoc Σετ 2τεμ. σερβιρίσματος σαλάτας Curve έχει έναν ιδιαίτερο καμπυλωτό σχεδιασμό που κλέβει τις εντυπώσεις και είναι εύχρηστο και πρακτικό. Χαρακτηριστικά Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι Εργονομικός σχεδιασμός για άνεση Κα..
38,50€ Χωρίς ΦΠΑ:38,50€
Brand: AdHoc
Η AdHoc Βάση σκευών Flex είναι σχεδιασμένη για εσάς! Μεγαλώνει και μικραίνει ανάλογα με τις ανάγκες σας, προστατεύει τις επιφάνειές σας από υψηλές θερμοκρασίες και χαρίζει στο τραπέζι σας ένα μοντέρνο look! Χαρακτηριστικά Ευέλικτη, πρακτική και αντιολισθητική βάση για σκεύη Προστατέυ..
21,90€ Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 20 (2 Σελ.)