Μενού
Καλάθι

WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono

WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Ασφαλείς online αγορές
259,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 259,00€
  • Stock: Διαθέσιμο για αποστολή
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 415360011

  Συσκευασία Δώρου


Share:

Χρώμα Inox
Υλικό Ανοξείδωτο
Υποκατηγορία Ατμομάγειρες

WMF Συσκευή Sous Vide σειρά Lono

Θέλετε υγιεινή διατροφή και απόλυτη νοστιμιά ταυτόχρονα? Θέλετε να ξενοιάσετε από την ανησυχία του «μην καεί το φαγητό»? Θέλετε να είστε ήσυχοι ότι θα έχετε ένα ζουμερό και τρυφερό μαγειρικό αποτέλεσμα?
Τότε η συσκευή WMF Lono Sous-Vide σας καλύπτει απόλυτα! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη νεωτεριστική μέθοδο τη χρησιμοποιούν πολυβραβευμένοι chefs σε όλο τον κόσμο…
Για αργό μαγείρεμα κρέατος, ψαριού ή λαχανικών, η συσκευή μαγειρέματος WMF Lono Sous vide είναι εντυπωσιακή λόγω των βασικών χαρακτηριστικών gourmet μαγειρέματος που διαθέτει.

Πρώτον η δυνατότητα ρύθμισης με ακρίβεια, του χρόνου για μαγείρεμα sous vide αλλά και της θερμοκρασίας. Δεύτερον η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αργό μαγείρεμα, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Οι πολλαπλές επιλογές θερμοκρασίας, επιτρέπουν το μαγείρεμα μεταξύ 35°C και  90°C, ενώ ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει αργό μαγείρεμα έως και 72 ώρες. Χάρη στον τρόπο κατασκευής WMF Easy Handling, η δεξαμενή νερού 6lt από Tritan BPA-free είναι απλή και εύκολη στη χρήση και τη μεταφορά.

Η λειτουργία της συσκευής sous vide γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στην ευανάγνωστη οθόνη LC και το κεντρικό περιστρεφόμενο κουμπί ελέγχου. Τα 2 προγράμματα λειτουργίας εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα στο μαγείρεμα.

Τι είναι όμως η μέθοδος μαγειρέματος sous vide;
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μια τεχνική ψησίματος με το όνομα sous vide, η οποία είναι μια τεχνική μαγειρικής σε κενό αέρος μέσα σε ζεστό νερό ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Το μαγείρεμα sous vide διαφέρει από το κλασσικό μαγείρεμα σε δυο σημεία:

  • Το ωμό προϊόν κλείνεται αεροστεγώς σε ειδική σακούλα 
  • Το τρόφιμο ψήνεται κάτω από ακριβείς ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και χρόνου


Το κλείσιμο του προϊόντος σε σακούλα επιτρέπει στην θερμότητα να μεταφερθεί από το νερό στο τρόφιμο. Επειδή το τρόφιμο εξακολουθεί να παραμένει μέσα στην ερμητικά κλειστή συσκευασία αποτρέπεται η δευτερογενής επιμόλυνση κατά την αποθήκευση του τροφίμου.H απουσία οξυγόνου αποτρέπει δυσάρεστες μυρωδιές λόγω οξείδωσης και επίσης αποτρέπεται η απώλεια αρώματος και υγρών κατά το ψήσιμο.

Η ακριβώς ελεγχόμενη θερμοκρασία ψησίματος οδηγεί επίσης σε σημαντικά πλεονεκτήματα όπως στοχευμένο ψήσιμο με σαφώς τέλεια αποτελέσματα σε γεύση και υφή. Το στοχευμένο ψήσιμο σε θερμοκρασίες που το κολλαγόνο μετατρέπεται σε ζελατίνη μειώνει την σκληρότητα του κρέατος και την πιθανότητα του καψίματος. Στο παραδοσιακό ψήσιμο το εξωτερικό τμήμα του τροφίμου (που βρίσκεται σε επαφή με το σκεύος) ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από την επιθυμητή θερμοκρασία ψησίματος με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχουμε φαινόμενα υπερβολικού ψησίματος.

Σε σχέση με την δομή των φυτικών προϊόντων τα τοιχώματα των κυττάρων παραμένουν ακέραια οπότε φρούτα και λαχανικά αποκτούν εξαιρετική υφή με ταυτόχρονη απώλεια της ελάχιστης δυνατής ποσότητας θρεπτικών συστατικών. Στο εσωτερικό της ειδικής σακούλας του ψησίματος το τρόφιμο βρίσκεται σε υγρό περιβάλλον τέτοιο που αποτρέπει την αφυδάτωση του στην πορεία του μαγειρέματος με αποτέλεσμα το παραγόμενο προϊόν να είναι σημαντικά πιο μαλακό και τρυφερό συγκριτικά με το ίδιο τρόφιμο ψημένο διαφορετικά, π.χ. φούρνο.

Η εφαρμογή του Sous Vide έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Επιτρέπει την αποτελεσματική μεταφορά θερμότητας από το νερό στο φαγητό δίχως αυξομειώσεις.
  • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του τροφίμου, διότι εξαλείφει τον κίνδυνο επαναμόλυνσης κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης.
  • Αποτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας κατά τη διάρκεια του ψησίματος με αποτέλεσμα το προϊόν να παραμένει ζουμερό διατηρώντας τα γευστικά και θρεπτικά του συστατικά.
  • Μειώνει την ανάπτυξη των αερόβιων βακτηρίων καθώς δεν υπάρχει οξυγόνο.
  • Διατηρεί καλύτερη την υφή των προϊόντων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 1500W
  • Τάση: 220-240V
  • Συχνότητα: 50-60Hz

Διαστάσεις και βάρος προϊόντος

  • Μήκος: 15.5cm
  • Πλάτος: 39.5cm
  • Ύψος: 32.5cm
  • Καθαρό βάρος: 4900gr

Additional Items

Additional Items

Ευχετήριο Μήνυμα


Προς:
Γράψτε το μήνυμα σας:
Από: